• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiesz....wieczory jak sobie podłożysz to można posiedzieć.......jejku jeszcze nie dawno jak wyobrażałam sobie mnie i P przy kominku z lampką wina i dziećmi:-(:-(:-( to płakałam, że nam się nigdy to nie spełni.....a dzisiaj proszę, oprócz dzieci moje marzenie się spełniło.....:zawstydzona/y: z drugiej strony - jakim kosztem?.....no ale cóż.....:zawstydzona/y:

spoko spoko... jeszcze Wam dzieciaczki nie pozwolą na długo tak w spokoju usiąsc przed kominkiem :-D no chyba jak pójda spac ;-)

ufffffff zostal juz tylko salon..... maly spi wiec nikt mi sie pod nogami nie kreci ;)
ale potrzebuje chwilke odsapnac :)
jestem ciekawa co powiem tom jak wroci eeeeeehhhhhh .....
Pewnie nie pozna mieszkania :-D:-D:-D i spyta "kto posprzątał" ....
Mój P jak wraca z roboty to w drzwiach słyszę "ohoho.....rybuś kiedy Ty to wszystko robisz?"....kiedy kiedy...jak były szwedy cholercia jasna...:-D:-D:-D:-D

reklama
Z doskoku, prasuję........-ulubiona czynnośc...:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

:-p:-p:-p

Oby kochana....oby.......właśnie z myślą o duuuuuuuuużej rodzinie ten dom stawialiśmy....P zasadził drzewo...postawił dom teraz syn(córka) powinien(powinna) być...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

będą będą... toć ja czarownica jestem... i jasnowidzka :tak:;-)

Będę rada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D I na werandzie.....:-D:-D:-D:-D

taaa.... na werandzie :-D

Kurier właśnie paczkę-niespodziankę mi przyniósł... tzn nie mnie tylko psiakom :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry