ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana, ponoć ADHD mam, ale nie stwierdzoneheheh co ja bym dala zeby miec tyle energii![]()

Mamusia mówi, że ja zawsze byłam taka żywa, pełna życia...........ech....tylko teraz cosik "podupadam" 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana, ponoć ADHD mam, ale nie stwierdzoneheheh co ja bym dala zeby miec tyle energii![]()

Mamusia mówi, że ja zawsze byłam taka żywa, pełna życia...........ech....tylko teraz cosik "podupadam" 
Dzięki sis :*** uuuu nie ma to jak kawka ;-)
Wdze kochana, że święta Cię wciągnęły ;-)

;-)Żeby jedna.............Anecia poczekaj na wiosnę to się wybierzemy w odwiedziny ;-) żubrówka się już chłodzi:-)

ja to wykorzystam koniecznie 
Ano wciągnęły.....jak mus to mus...zresztą powiedz, czego się nie robi, by nie mysleć o bzdurach?!;-)
Pozdrowienia od P masz i podziękowania - nie wiem czy doczytałaś hahahahaha

Żeby jedna.............![]()

...i jeszcze się dziwi, że zostaje mi tyle energii zawsze....![]()

się dziwisz???
Ja jak P wczoraj opowiadałam o Twojej wyprawie na myjnię to skwitował "jakbym Ciebie widział"
![]()

No nie dziwie się że padał ze śmiechu :-)

Anecia poczekaj na wiosnę to się wybierzemy w odwiedziny ;-) żubrówka się już chłodzi:-)

Siedzi wczoraj i mówi : "wiesz....podziękuj dziewczynom z BB, bo odkąd piszecie różne takie temaciki to jakaś inna wieczorkami jesteś" !!PIĘKNIEja to wykorzystam koniecznie
A dziękuje pozdrów Twojego P także...podziękowania?? Nie jeszcze nie doczytałam...a za co?
Echh się będzie działo![]()

Rozczuliłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
żartujesz?!
to ju już napewno musze tatę podpytac ;-);-);-);-)
o...... i będzie się działo
Ewelinka sprawdz telefon![]()

Zajeb***** masz buraki 

zapraszam! Było by super