• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
a nic takiego.... ostatnio mam wrazenie ze tom za duzo gada a jego zarty zamiast mnie smieszyc to mnie rozklejaja... i nie czuje sie z tym najepiej a on tego nie potrafi zrozumiec ;( i potem tak cicho jest ;(

z6049005X.jpg

PIĘKNIE :szok: ja to wykorzystam koniecznie :tak:

Ano wciągnęły.....jak mus to mus...zresztą powiedz, czego się nie robi, by nie mysleć o bzdurach?! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ;-)
Pozdrowienia od P masz i podziękowania - nie wiem czy doczytałaś hahahahaha

A dziękuje pozdrów Twojego P także...podziękowania?? Nie jeszcze nie doczytałam...a za co? :sorry:

Żeby jedna.............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Echh się będzie działo :szok::cool2::-D

...i jeszcze się dziwi, że zostaje mi tyle energii zawsze....:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D się dziwisz???
Ja jak P wczoraj opowiadałam o Twojej wyprawie na myjnię to skwitował "jakbym Ciebie widział" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

żartujesz?! :-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
to ju już napewno musze tatę podpytac ;-);-);-);-)

No nie dziwie się że padał ze śmiechu :-)

Anecia poczekaj na wiosnę to się wybierzemy w odwiedziny ;-) żubrówka się już chłodzi :tak::-)

o...... i będzie się działo :-D:-D:-D:-D

Ewelinka
sprawdz telefon:-p:-p:-p:-p

reklama
:-D:-D:-D:-D
żartujesz?! :-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
to ju już napewno musze tatę podpytac ;-);-);-);-)
o...... i będzie się działo :-D:-D:-D:-D
Ewelinka sprawdz telefon:-p:-p:-p:-p
Rozczuliłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zajeb***** masz buraki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Podpytuj podpytuj i sie wybrać na dłuższą wyprawe do mnie.....jak tylko się zgadamy w terminie to nie ma problemu z zakwaterowaniem i wyżywieniem nie będzie problemu :-D:-D:-D:-D zapraszam! Było by super :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry