• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dobra, ja lecę kochane.......dokończyć robotę. Jutro mnie nie będzie "dzień wizyt" ...także nie martwić się jakby co.....:zawstydzona/y:
Życzę milutkiego dnia i jutro pogody ducha:-):-)

%5B29584%5D_buziaczki.jpg

Danuś, Martuś, Kochane siski*** meldować się tu szybko!!!!
A nawiasem mówiąc P kazał Wam podziękować, za to, że takie temaciki różne prowadzimy, bo stwierdził, że wieczorkami jakas taka "inna" jestem (lejeeee) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Tylko nie powiedział czy "inna" znaczy lepsza??? Ale sądząc po minie to chyba tak....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Madzik :-):-):-) wyszła Ci w końcu ta pizza?? :zawstydzona/y:
Wiola, a Ty za śnieżynkę będziesz dorabiać? Czy asystentkę Mikołaja?? :-D
Za reniferka

nadrabiam...

Dobra, ja lecę kochane.......dokończyć robotę. Jutro mnie nie będzie "dzień wizyt" ...także nie martwić się jakby co.....:zawstydzona/y:
Życzę milutkiego dnia i jutro pogody ducha:-):-)

Miłego dnia sis :*** i jutro wspaniałych wizyt życzę, buziaki :***

%5B29584%5D_buziaczki.jpg

oj az nie wierze ze ten czas tak szybko zlecial jeszcze rok temu maly siedzial w specjalnym kojcu i nie potrafil powiedziec mama ;) a dzis juz nas prawie 4 jest .... a za kacprem to ciezko nadazyc ;) ojjjjjj

Leci czas strasznie to fakt :tak:

Ja też lecę do sklepu jeszcze muszę dzisiaj a nie chce mi się starsznie....wpadnę póżniej :-)

Pa kochane miłego popołudnia :-)

Madziu kochana a co u Ciebie? Buziam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry