rudzia789
szczęściara
Ja uwielbiam to sprzątanie i przygotowywanie na świętato fajny czas
![]()
heheh jak sie nie wyglada jak dobra mikolajowa to lekko idzie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja uwielbiam to sprzątanie i przygotowywanie na świętato fajny czas
![]()

heheh jak sie nie wyglada jak dobra mikolajowa to lekko idzie![]()
Kochana ale za to po raz pierwszy we czwórkę spędzicie święta...Franiu też będzie obecny ;-)
Danuś, Martuś, Kochane siski*** meldować się tu szybko!!!!
A nawiasem mówiąc P kazał Wam podziękować, za to, że takie temaciki różne prowadzimy, bo stwierdził, że wieczorkami jakas taka "inna" jestem (lejeeee)Tylko nie powiedział czy "inna" znaczy lepsza??? Ale sądząc po minie to chyba tak....
Madzik :-):-):-) wyszła Ci w końcu ta pizza??
Wiola, a Ty za śnieżynkę będziesz dorabiać? Czy asystentkę Mikołaja??![]()
Dobra, ja lecę kochane.......dokończyć robotę. Jutro mnie nie będzie "dzień wizyt" ...także nie martwić się jakby co.....![]()
Życzę milutkiego dnia i jutro pogody ducha:-):-)
![]()
Dobra, ja lecę kochane.......dokończyć robotę. Jutro mnie nie będzie "dzień wizyt" ...także nie martwić się jakby co.....![]()
Życzę milutkiego dnia i jutro pogody ducha:-):-)
Miłego dnia sis :*** i jutro wspaniałych wizyt życzę, buziaki :***
![]()
oj az nie wierze ze ten czas tak szybko zlecial jeszcze rok temu maly siedzial w specjalnym kojcu i nie potrafil powiedziec mamaa dzis juz nas prawie 4 jest .... a za kacprem to ciezko nadazyc
ojjjjjj