ewelina28
Dum Spiro Spero...
królestwo za kawę!!!!
Wystarczy uśmiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
królestwo za kawę!!!!
a nic takiego.... ostatnio mam wrazenie ze tom za duzo gada a jego zarty zamiast mnie smieszyc to mnie rozklejaja... i nie czuje sie z tym najepiej a on tego nie potrafi zrozumiec ;( i potem tak cicho jest ;(

już się nie moge doczekać 

królestwo za kawę!!!!
Rozczuliłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajeb***** masz buraki
Podpytuj podpytuj i sie wybrać na dłuższą wyprawe do mnie.....jak tylko się zgadamy w terminie to nie ma problemu z zakwaterowaniem i wyżywieniem nie będzie problemuzapraszam! Było by super
![]()

:-):-):-)![]()
Wystarczy uśmiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm to powiedz mu dobitniej czasami jak nie wrzaśniesz to do faceta nie dociera nic
Sis ja czekam na foto ustrojenia nie zapomnij
Ja po niedzieli ruszam ze sprzątaniem i strojeniemjuż się nie moge doczekać
![]()
no ja juz sprzatanie skonczylamteraz trzeba zapolowac na choinke i wkoncu strawic co by swieta do domu zawitaly
) w przyszlym tygodniu wysle mojego zartownisia aby kupil jakies drzewko
tez sie nie moge doczekac. ehhh
to fajny czas 
ja zmykam bo jadę po M a musze jeszcze o jakiś sklep zahaczyc bo się srajtaśma skończyła
rano melduję się z kawką
Miłego popołudnia, wieczoru i nocy dziewczynki !!!!![]()
Milutkiego kochana!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ja zmykam bo jadę po M a musze jeszcze o jakiś sklep zahaczyc bo się srajtaśma skończyła
rano melduję się z kawką
ja zmykam bo jadę po M a musze jeszcze o jakiś sklep zahaczyc bo się srajtaśma skończyła
rano melduję się z kawką