• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No wiem, że czwarta mnie zaskoczy bo ciągle o tym piszesz więc dlatego tak szybko czytam, żeby do niej dojść bo nie mogę się doczekać :-D:-D:-D
Ja ostanią część pochłonęłam w 2 dni zapominajac o jedzeniu:-D:-D:-D

Własnie przed chwilka się zapytałam...Poprostu go obudziłam, za głośno wstawałam z łóżka, tak mi powiedział :-D:-D:-D Paranoja:-) Wstałam tak jak zawsze wstaję, ajjj co tu gadać, faceci czasami gorsi są od dzieci :-)Ale dalej siedzi w zamkniętym pokoju, chyba ma zły dzień....
Znając go za jakiś czas przyjdzie ze spuszczoną głową i się będzie tulił do mnie, przecież zła na niego nie jestem:-)
Ja też taka jestem jak mnie ktoś obudzi:sorry2: chodzę zła do południa:-D:-D:-D

reklama
Własnie przed chwilka się zapytałam...Poprostu go obudziłam, za głośno wstawałam z łóżka, tak mi powiedział :-D:-D:-D Paranoja:-) Wstałam tak jak zawsze wstaję, ajjj co tu gadać, faceci czasami gorsi są od dzieci :-)Ale dalej siedzi w zamkniętym pokoju, chyba ma zły dzień....
Znając go za jakiś czas przyjdzie ze spuszczoną głową i się będzie tulił do mnie, przecież zła na niego nie jestem:-)

Ojjj albo mu się coś nie fajnego śniło albo zwyczajnie wstał lewą nogą ;-)
Minie mu na pewno faceci też czasami muszę pomarudzić :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry