• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
To tylko wygląd:-D:-D:-D potrafię być prawdziwą zołzą:tak::tak::tak: straszny ze mnie nerwus:-D:-D:-D

Ooooo Ty też?? No to witaj bratnia duszo ja też jestem straszną zołzą a nerwus nawet nie pytaj :-D czasami się zastanawiam jak ten mój chłop ze mną wytrzymuje ja sama ze sobą dawno bym nie wytrzymała :-D:-D:-D:-D:-D:-D

W takim razie mam troszke do nadrobienia :-)

No koniecznie na pewno Cię wciągnie i się spodoba :tak: autorka Stephenie Meyer :-)

Bo to jest ksążka dla każdej kobiety, moja mama też już przeczytała, o 3 część się kłóciłyśmy ktora pierwsza czyta:-D:-D:-D

Ja wszystkie częsci mam w domu i nie mam do niej rywalizacji mąż nie czyta książek mama tak, że nawet jakby przyjechała nie ruszy więc nie muszę się martwić z kim będe o kolejne części walczyć :-D:-D:-D:-D:-D
Zastanawiam się co będe czytać potem...mam dwie kinga nowe zobaczymy czy fajne ;-)

reklama
Ja wszystkie częsci mam w domu i nie mam do niej rywalizacji mąż nie czyta książek mama tak, że nawet jakby przyjechała nie ruszy więc nie muszę się martwić z kim będe o kolejne części walczyć :-D:-D:-D:-D:-D
Zastanawiam się co będe czytać potem...mam dwie kinga nowe zobaczymy czy fajne ;-)
Powiem ze jak skończyłam czytać to czegoś mi brakowało i wciągnęłam się w ogladanie 90210. Skończylam już pierwszą serię:-) ale od poniedzialku wracam do pracy i nie będę już miała tyle czasu na przyjemności:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry