Danula
czekam ciągle czekam.....
Bo w polsce jest mało znana, w ameryce to bestseller;-)
Ale już się to zmienia ja co chwilę gdzieś się natknę na reklamy tej sagi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo w polsce jest mało znana, w ameryce to bestseller;-)

To tylko wyglądpotrafię być prawdziwą zołzą
straszny ze mnie nerwus
![]()
czasami się zastanawiam jak ten mój chłop ze mną wytrzymuje ja sama ze sobą dawno bym nie wytrzymała 

W takim razie mam troszke do nadrobienia :-)
autorka Stephenie Meyer :-)Bo to jest ksążka dla każdej kobiety, moja mama też już przeczytała, o 3 część się kłóciłyśmy ktora pierwsza czytaAle już się to zmienia ja co chwilę gdzieś się natknę na reklamy tej sagi![]()

Płakałam jak czytałam tą książkę, coś pięknego
W dodatku jest na faktachNie ale przezczytam jeśli polecasz, bo czuję głód czytaniaA czytałyście może ,,Kwiat pustyni" Waris Dirie ?Płakałam jak czytałam tą książkę, coś pięknego
W dodatku jest na faktach

Bo to jest ksążka dla każdej kobiety, moja mama też już przeczytała, o 3 część się kłóciłyśmy ktora pierwsza czyta![]()

Nie ale przezczytam jeśli polecasz, bo czuję głód czytania![]()
A czytałyście może ,,Kwiat pustyni" Waris Dirie ?Płakałam jak czytałam tą książkę, coś pięknego
W dodatku jest na faktach
Powiem ze jak skończyłam czytać to czegoś mi brakowało i wciągnęłam się w ogladanie 90210. Skończylam już pierwszą serię:-) ale od poniedzialku wracam do pracy i nie będę już miała tyle czasu na przyjemnościJa wszystkie częsci mam w domu i nie mam do niej rywalizacji mąż nie czyta książek mama tak, że nawet jakby przyjechała nie ruszy więc nie muszę się martwić z kim będe o kolejne części walczyć
Zastanawiam się co będe czytać potem...mam dwie kinga nowe zobaczymy czy fajne ;-)