rudzia789
szczęściara
Nie przejmuj się ja też ostatnio tak śpie dziś wstałam o 9.30![]()
tym bardziej ze u mnie dopiero 9.20 :
Iwonko witaj Kochana
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie przejmuj się ja też ostatnio tak śpie dziś wstałam o 9.30![]()
To super ze wreszcie spedzicie sylwester w 3:-):-) ja też zostaję w domu:-) mam zamiar objadać się sałatką i napić piwka:-)siedzimy w domku Kochana..... Tom konczy o 3 pierwszy rok nareszcie bo tak to zawsze konczyl o 23 i ledwo wyrabial na 24 zeby do domu dojechactak wiec jeszcze razem nie bylismy na zadnym sylwku a teraz nie chce mi sie nigdzie isc leniwa zem
im blizej lozka tym lepiej
)
tom przy piwku ja przy mleczku pogram troche z Tomem bo juz mu obiecuje i obiecujehehehhe
To super ze wreszcie spedzicie sylwester w 3:-):-) ja też zostaję w domu:-) mam zamiar objadać się sałatką i napić piwka:-)
tak ja myslałam, mój misiek wyszedł z pokoju i się mocno we mnie wtulił, złość przeszła
tak ja myslałam, mój misiek wyszedł z pokoju i się mocno we mnie wtulił, złość przeszła
![]()

Kochanie musisz się zadowolić mleczkiemojjjjjj ja tez bym sie napila..... ale jakiegos łiskacza...... ojjjjjj moj sylwek to przy mleczku bedzie![]()
ale już niedługo:-) jakieś 8 miesięcy chyba że krótko będziesz karmiła piersią

Oj będzie się do Ciebie tulił cały roktak ja myslałam, mój misiek wyszedł z pokoju i się mocno we mnie wtulił, złość przeszła
![]()

tylko pozazdrościć

Także na spokojnie zacznę Nowy RokGratuluję:-):-)Aaaaaa musze się Wam pochwalić ! Dostałam umowę :-):-) i podwyżkę:-) A tak się stresowałamTakże na spokojnie zacznę Nowy Rok
To super ze wreszcie spedzicie sylwester w 3:-):-) ja też zostaję w domu:-) mam zamiar objadać się sałatką i napić piwka:-)