• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
siedzimy w domku Kochana..... Tom konczy o 3 pierwszy rok nareszcie bo tak to zawsze konczyl o 23 i ledwo wyrabial na 24 zeby do domu dojechac:wściekła/y: tak wiec jeszcze razem nie bylismy na zadnym sylwku a teraz nie chce mi sie nigdzie isc leniwa zem :):):):) im blizej lozka tym lepiej :):)):)
tom przy piwku ja przy mleczku pogram troche z Tomem bo juz mu obiecuje i obiecuje :):):):) hehehhe
To super ze wreszcie spedzicie sylwester w 3:-):-) ja też zostaję w domu:-) mam zamiar objadać się sałatką i napić piwka:-)

a teraz czekam az przywioza mi zakupy :):)) tom wczoraj zrobi dzis maja dostarczyc i bede jeszcze robic salatke sledziowa dla toma a tak to mam lenia przez caly dzien :):):) ostatni dzien w roku :):):):)

ojjjjjj ja tez bym sie napila..... ale jakiegos łiskacza...... ojjjjjj moj sylwek to przy mleczku bedzie :):):)
Kochanie musisz się zadowolić mleczkiem:-D ale już niedługo:-) jakieś 8 miesięcy chyba że krótko będziesz karmiła piersią:-D:-D

:-D tak ja myslałam, mój misiek wyszedł z pokoju i się mocno we mnie wtulił, złość przeszła:-D
Oj będzie się do Ciebie tulił cały rok:-D:-D tylko pozazdrościć:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry