Danula
czekam ciągle czekam.....
Dziękuję dziewczynki ;-)
Tak się zastanawiam co tu wyczarować dzisiaj na obiadek![]()
Masz piersi z kurczaka??? Zrób z pieczarkami i serem w piekarniku do tego jakaś sałatka i już gotowe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję dziewczynki ;-)
Tak się zastanawiam co tu wyczarować dzisiaj na obiadek![]()

No to masz po zawodach.....tylko mleczko Ci zostało ;-)
Masz piersi z kurczaka??? Zrób z pieczarkami i serem w piekarniku do tego jakaś sałatka i już gotowe![]()
TakMadziu a widzialam ze wczoraj Twoim faworytem zostal moj PRZYSTOJNIAK![]()
ale powstrzymalam się od lizania monitora

Takale powstrzymalam się od lizania monitora
![]()
Podanie już podałam dalej w jednym zakładzie otwierają nową linie i będą ludzi przyjmować mam nadzieje, że się tam załapie, praca spokojna i w miarę płatna nie byłoby zle....tylko znowu na 3 zmiany to mi się nie uśmiecha![]()
aaaaaa az tak bardzo mnie nie ciagnie.... poczekam sobie jeszcze... z Kacperm mialam gorzej bo mialam straszny slinotok na piwo...... teraz goruja LODY![]()

O, masz rację:-) Piersi jakies się znajdą, po pieczareczki skoczę do sklepu. Coś takiego to bym zjadła, mniam
Takale powstrzymalam się od lizania monitora
![]()

i cale szczescie bo Danusia juz sie o monitor martwila![]()

najwazniejsze zeby cos sie znalazlo Slonce ..... a potem jakos sie wkrecisz![]()

O, masz rację:-) Piersi jakies się znajdą, po pieczareczki skoczę do sklepu. Coś takiego to bym zjadła, mniam