rudzia789
szczęściara
Kochanie musisz się zadowolić mleczkiemale już niedługo:-) jakieś 8 miesięcy chyba że krótko będziesz karmiła piersią
Oj będzie się do Ciebie tulił cały roktylko pozazdrościć
![]()
ale mnie pocieszylas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochanie musisz się zadowolić mleczkiemale już niedługo:-) jakieś 8 miesięcy chyba że krótko będziesz karmiła piersią
Oj będzie się do Ciebie tulił cały roktylko pozazdrościć
![]()
ojjjjjj ja tez bym sie napila..... ale jakiegos łiskacza...... ojjjjjj moj sylwek to przy mleczku bedzie![]()
tak ja myslałam, mój misiek wyszedł z pokoju i się mocno we mnie wtulił, złość przeszła
![]()

Aaaaaa musze się Wam pochwalić ! Dostałam umowę :-):-) i podwyżkę:-) A tak się stresowałamTakże na spokojnie zacznę Nowy Rok
Aaaaaa musze się Wam pochwalić ! Dostałam umowę :-):-) i podwyżkę:-) A tak się stresowałamTakże na spokojnie zacznę Nowy Rok
Łyka małego możesz sobie zrobić nie zaszkodzi ;-)
No proszę za to mój teraz coś się dąsa...podesłałaś mu od męża???
No pięknie gratuluje :-)
Ja muszę jakąś prace znaleść po nowym roku mam nadzieje, że coś się znajdzie![]()
tom mi nawet wachac alkoholu nie pozwala a co dopiero LYKA:-):-):-):-)
znajdzie sie znajdzie Kochana :*