Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja uciekam moje kochane.........co by humorków Wam nie psuć.....
Miłego poniedziałku WAM życzę!!!!!! I dużo uśmiechu mimo iż mrozik trzyma i pogoda do ..........
I pamiętajcie "Carpe Diem" ......
BUZIAM*********
Był....był....orły były....zęby w glebie też....a i świat zawirował i węże i mrówki widziałam.....białe myszki.....itp.![]()

to kochana dałaś czadu

W zeszłym tygodniu mieliśmy wyznaczoną wizytę u gin. Początkowo stwierdziliśmy, że nie pójdziemy - psychicznie nie bylismy w stanie przez to przejść, zbyt dużo w ciągu tego tygodnia się wydarzyło, ale moja psiapsiółka wręcz siła nas zawiozła.....
Kiedy dojechalismy okazało się, że nie ma naszego gin. Zadzwoniłam do niego - poinformował nas, że w zastępstwie przyjmie nas jego przyjaciel, który jest wtajemniczony i wie co i jak....Zatem nowy doktor okazał się cudownym człowiekiem i mało tego - DAŁ NAM NADZIEJĘ NA DZIDZIĘ!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem o co chodzi i pogubiłam sie w tym totalnie, jedynie co mi utkwiło to zdanie, które wypowiedział!!!!! Nie bede Wam tłumaczyć co dokładnie mówił, ale na początku marca P idzie na zabieg usuniecia żylaków i do roboty.....przepisał Proxeed dla P - 300zł za jedno opakowanie :--
-
-
-
-
-
-( ale czego sie nie robi by pływaków wzmocnić......
Czyli z dwojga złego......chociaż tyle dobrego......:-)
dla takich wiadomości warto żyć:-)A tak w ogóle to mówił jeszcze, że dzisiejsze normy nasienia są INNE niż kiedyś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że nie ma co się sugerować......bo młodzi są teraz inni, słabsi i normy nasienia są teraz inne jak kiedyś!!!!
TO MI DAJĘ TAKĄ NADZIEJĘ dziewczyny.....na nowo uwierzyłam, że możemy mieć swoje rodzone dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale oczywiście decyzja o adopcji nie zostaje zaniechana - absolutnie!!!!!!!!!!!
strasznie się cieszę i trzymam kciuki &&&&&
ja zawsze wydłubujęheheh dobrze ze nie mam takich problemow nawet rodzinek do serika nie daje bo fujjjjjjj psuja mi caly smaczek![]()

bywa wesoło ale jeszcze w tym roku się nie wyłożyłam
myślę że to kwestia czasu
Dzien dobry![]()
Anetka jakie usmieszki od ranka chyba ktos ma dobry humorek![]()

Adzięki ja w miare jeszcze daję radę choć już mi ciężko jak nie wiem co ale byłam u lekarza i nadal jestem szczelnie "pozamykana"hej kochana
no humorek dopisuje;-) pięknie na polu.... prawdziwa zima
a Ty jak się czujesz ? :-)
U mnie też śliczna zima nawet sobie nie zdawałam sprawy jak tęskniłam za takim wielodniowym mrozkiem i śniegiem