• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

wróciłam :-)
ech... i g**** załatwiłam... pani doktor powiedziała że jak ten drugi doktór co mnie przyjmował ostatnio chce se w tym grzebac to niech grzebie :szok: ona stwierdziła że jest za blisko oka i dostałam skierowanie do okulisty :baffled:
ale że mam rozmowę o 12.30 to już dzisiaj nie czekałam i podjadę sobie jutro :zawstydzona/y:

p.s. przypadkowo?

och kochana :-D:-D:-D
O i masz babo placek!!!!
Rozmowę? Czyżby o job??? :zawstydzona/y:
Taaaaaaa jasne przypadkowo.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:spacerek :-D:-D:-D

reklama
To dziwny facet.......
I powiem Ci, że dziwię się, że nie chce zadatku/zaliczki ani czynszu za pierwszy miesiąc - no chyba, że gościu śpi na kasie......albo to Wasz znajomy, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że w dzisiejszych czasach istnieją tacy ludzie, którzy nie "latają" koło swego.....
Ja mimo wszystko sporządziłabym umowę notarialną...poza tym wymogi umowy przedwstępnej jasno określają, że musi być podana kwota zadatku/zaliczki, ale chyba podpisujecie taka między soba umowę?.....tylko i wyłacznie....A PUP nie wymaga potwierdzenia notarialnego??????????? Gdzie Ty mieszkasz....u nas to się inaczej odbywa....:zawstydzona/y:
mieszkam tam, gdzie Diabeł mówi dobranoc...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i gdzie wrony zawracają, bo to już koniec świata
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej Wiolka :-)
a to jakiś Wasz znajomy?
można powiedzieć, że znajomy....
Chodził z D do szkoły...

Ja mimo wszystko sporządziłabym umowę notarialną...poza tym wymogi umowy przedwstępnej jasno określają, że musi być podana kwota zadatku/zaliczki, ale chyba podpisujecie taka między soba umowę?.....tylko i wyłacznie....A PUP nie wymaga potwierdzenia notarialnego??????????? Gdzie Ty mieszkasz....u nas to się inaczej odbywa....:zawstydzona/y:
Zastanowiłaś mnie
i aż zadzwoniłam do PUP
czy ta umowa musi być notarialnie potwierdzona
NIE MUSI!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry