Anetka83
zbyt wiele...
To ja już nic nie wiem......
U nas w Urzędzie są inne wymogi.......i to jest dziwne, bo wszędzie powinno byc tak samo chyba nie?......
siem na tym nie znam
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja już nic nie wiem......
U nas w Urzędzie są inne wymogi.......i to jest dziwne, bo wszędzie powinno byc tak samo chyba nie?......
;-)To ja już nic nie wiem......
No wiem wiem......ale może skoro idziesz tam ot tak...od niechcenia, to może tym razem się uda?! Hę? Tylko pamietaj, jak usłyszysz "zadzwonimy do pani" to spierniczaj, bo nie zadzwoniątrzymaj trzymaj... może coś pomogą... chociaz wiesz jakie jest moje nastawienie :-)
a co aniołek??? ja tam obcuje jednak za tą pierwszą opcją![]()

Toć to instytucja państwowa i wszelakie regulaminy spływają do nich "odgórnie", więc jak moga sobie sami ustalać??????????? Krew mnie zalewa na te instytucje - kuźwa za darmo pieniądze biorą, moje pieniądze.....NIe koniecznie
każdy urząd ma własny regulamin

Banda polskich decydentów....

Toć to instytucja państwowa i wszelakie regulaminy spływają do nich "odgórnie", więc jak moga sobie sami ustalać??????????? Krew mnie zalewa na te instytucje - kuźwa za darmo pieniądze biorą, moje pieniądze.....Banda polskich decydentów....
![]()
![]()

No wiem wiem......ale może skoro idziesz tam ot tak...od niechcenia, to może tym razem się uda?! Hę? Tylko pamietaj, jak usłyszysz "zadzwonimy do pani" to spierniczaj, bo nie zadzwonią
Pójdźmy na kompromis - aniołek z różkami![]()
krakowskim targiem aniołek z różkami 

Juz???!!!!! O dżizas....Ty to jak przeciąg!!!uciekam buziaki![]()

;-)