• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Umowa przedwstępna wynajmu lokalu
bo takie są wymogi PUP
U notariusza?
por ke?
Kochanie....każdą umowę robi się notarialnie, co prawda to dodatkowy koszt, ale masz gwarancję, że gość WAS nie zrobi w balona.....mimo iż umowa przedwstępna podpisana....po co potem po sądach latać. A zaliczkę wpłacacie czy zadatek? Bo to też ważna kwestia....:zawstydzona/y:

Kochanie....każdą umowę robi się notarialnie, co prawda to dodatkowy koszt, ale masz gwarancję, że gość WAS nie zrobi w balona.....mimo iż umowa przedwstępna podpisana....po co potem po sądach latać. A zaliczkę wpłacacie czy zadatek? Bo to też ważna kwestia....:zawstydzona/y:

On nie chce żadnej zaliczki!
Ani zadatku!
I powiem ci, że nie wydaje mi się,
że mógłby nas zrobić w bambuko...

On ten lokal tylko dla nas trzyma już od listopada!
A wiem z pewnych źródeł,
że wiele osób już chciał ten lokal wynająć juz teraz zaraz
i więcej zapłacić niż my !

Jasne jasne........i lustra za okno piździet!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
a po co mi lustro
i tak wiem,
żem najpiękniejsza w świecie

wróciłam :-)

Kochanie wirtualnie trzymam Cię za rączkę....nic się nie bój.....;-):-D:-D:-D
Życzę Ci milusiego dnia i dużo uśmiechu, tradycyjnie pozdrowionka dla Ł :-D:-D
Buziam****

ps. spotkałam się :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

ech... i g**** załatwiłam... pani doktor powiedziała że jak ten drugi doktór co mnie przyjmował ostatnio chce se w tym grzebac to niech grzebie :szok: ona stwierdziła że jest za blisko oka i dostałam skierowanie do okulisty :baffled:
ale że mam rozmowę o 12.30 to już dzisiaj nie czekałam i podjadę sobie jutro :zawstydzona/y:

p.s. przypadkowo?

Oj tam......wczoraj pisałam Anetce, że mam ochotę na "chwileczkę zapomnienia" no i zapomniałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale żeby się nie odzywać????!!!! PHYYYYYY!!!!!!!!!!! Też mi coś....

och kochana :-D:-D:-D

On nie chce żadnej zaliczki!
Ani zadatku!
I powiem ci, że nie wydaje mi się,
że mógłby nas zrobić w bambuko...

On ten lokal tylko dla nas trzyma już od listopada!
A wiem z pewnych źródeł,
że wiele osób już chciał ten lokal wynająć juz teraz zaraz
i więcej zapłacić niż my !

a po co mi lustro
i tak wiem,
żem najpiękniejsza w świecie
To dziwny facet.......
I powiem Ci, że dziwię się, że nie chce zadatku/zaliczki ani czynszu za pierwszy miesiąc - no chyba, że gościu śpi na kasie......albo to Wasz znajomy, bo jakoś ciężko mi uwierzyć że w dzisiejszych czasach istnieją tacy ludzie, którzy nie "latają" koło swego.....
Ja mimo wszystko sporządziłabym umowę notarialną...poza tym wymogi umowy przedwstępnej jasno określają, że musi być podana kwota zadatku/zaliczki, ale chyba podpisujecie taka między soba umowę?.....tylko i wyłacznie....A PUP nie wymaga potwierdzenia notarialnego??????????? Gdzie Ty mieszkasz....u nas to się inaczej odbywa....:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry