• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Moja sis*** najkochańsza :-D:-D:-D:-D:-D
Kochana..........no przecież nie ukradłam?? :-D:-D:-D:-D:-D Wejdź sobie na allegro....tam jest tego full!!!!!!!! Kociokwik murowany :-D:-D:-D:-D

No w mordę tam nie byłam ale piękne to jest normalnie się zakochałam w tych obrazach...podaj cenę jescio to będe wiedzieć czy warto zaglądać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pazurki miodzio zrobisz mi jak się spotkamy nie popuszczę ;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No w mordę tam nie byłam ale piękne to jest normalnie się zakochałam w tych obrazach...podaj cenę jescio to będe wiedzieć czy warto zaglądać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pazurki miodzio zrobisz mi jak się spotkamy nie popuszczę ;-):-D:-D:-D:-D:-D
Kochana.....trochę drogie te "tryptyki" - myśmy dali ok 200zł, w sklepie w Gdańsku P wynalazł, ale może na allegro taniej znajdziesz.....
Zrobię, zrobię.......kochana nie ma problemu - wybierasz wzór i działamy, tylko może mi nie wyjść po takiej ilości gorzałki!! :-D:-D:-D:-D:-D
Co u Ciebie kochana??????

oj tam..
czasem tylko....
jak mi się zadrze...
to jak nie mam pilniczka
chce wyrównać
i samo leci
:-D:-D:-D:-D:-D
A fujjjjjjjjjjjj...............moja babcia Ś.P. zawsze mówiła, jak ktoś obgryzał pazurki, że trzeba mu kupic lakier do paznokci o smaku i zapachu gówienka to od razu przestanie obgryzać i wyobraź sobie, że pytałam kiedyś w aptece o podobny preparat i jest cos takiego, może nie smierdzi jak g.....ale ma odrażający zapach....:-D:-D:-D:-D:-D

A fujjjjjjjjjjjj...............moja babcia Ś.P. zawsze mówiła, jak ktoś obgryzał pazurki, że trzeba mu kupic lakier do paznokci o smaku i zapachu gówienka to od razu przestanie obgryzać i wyobraź sobie, że pytałam kiedyś w aptece o podobny preparat i jest cos takiego, może nie smierdzi jak g.....ale ma odrażający zapach....:-D:-D:-D:-D:-D
ja w gruncie rzeczy to nie obryzam
tylko czasami
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj tam..
czasem tylko....
jak mi się zadrze...
to jak nie mam pilniczka
chce wyrównać
i samo leci
:-D:-D:-D:-D:-D

Fujjj jak można paznokcie obgryzać :sorry2:

Kochana.....trochę drogie te "tryptyki" - myśmy dali ok 200zł, w sklepie w Gdańsku P wynalazł, ale może na allegro taniej znajdziesz.....
Zrobię, zrobię.......kochana nie ma problemu - wybierasz wzór i działamy, tylko może mi nie wyjść po takiej ilości gorzałki!! :-D:-D:-D:-D:-D
Co u Ciebie kochana??????

:szok: znalazłam na alegro w morde jakie cuda szok nomrlanie teraz chora będe :zawstydzona/y: ale ceny też piękne :sorry2:
ten mi się podoba

Załączniki

• 878139955.jpg
    878139955.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 27
U mnie bez zmian mama w domu ale jutro ją odwożę chce już wracać :tak:

Ten jest też piekny jaaaaaaaaaa normalnie oczopląs :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 883723804.jpg
    883723804.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Fujjj jak można paznokcie obgryzać :sorry2:
:szok: znalazłam na alegro w morde jakie cuda szok nomrlanie teraz chora będe :zawstydzona/y: ale ceny też piękne :sorry2:
ten mi się podoba
Dużo tego co??? Jakbym miała gdzie wieszać to bym wszystkie brała :-D:-D:-D:-D no ceny zaje*** ale powiem Ci, że warto.....tylko trzeba czytać dokładnie opis, bo niektórzy kitują....ja mam np.płócienny...a niektórzy na zwykłej szmacie sprzedają za ceny co płócienne....najlepiej jednak ze sklepu brać....:tak:
Ładny wybrałaś, my też mieliśmy brać w czerwieni ale zieleń mnie powaliła na łopatki :-D:-D:-D to miłośc od pierwszego wejrzenia była....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry