ewelina28
Dum Spiro Spero...
No chyba, że.....;-)skuteczniej odstraszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No chyba, że.....;-)skuteczniej odstraszy
Qrna....wypiłam już 2l wody niegazowanej i nadal mi sie pić chce........a bebzun mam jak balonik....![]()

To niedobrze......trzeba pić....a ja dziś jeszcze nic nie piłam

To niedobrze......trzeba pić....![]()

Chyba tego co nie trzeba?wiem...
ale mnie sie nie chce
dziwne to trochę...
bo zawsze pije dużo
;-);-)

Kochana ja na zakupy jeżdżę albo na Elbląg albo na Gdańsk......większy wybór.....ceny rózne, a wiesz, że ja ekonomka (??????)
Ale jak tylko wpadniesz do nas, to jak najbardziej możemy wyskoczyć na zakupy - nie ma problemaJa na punkcie ozdób typu - obrazy, wazony, wazoniki, kwietniki, dywaniki, świeczniki itp.itd. to mam manię....zresztą na co ja manii nie mam pytam sie???!!
![]()

no i na świeczniki ozdobne
juz by mogło przyjść doczekać się nie umiem 

Ja sie cieszyć, że zyskam powoli popularność
chociaż człowiek w necie szał zrobi nie? lejeeeeeeeeeee
![]()

Ech....jeścio muszę karkówkę napikować i przyprawić do pieczenia, a nie chce mi się.....:-( Któraś chętna pomóc?![]()
zalewane winkiem może???????? 

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dchyba tego co nie trzeba? :-d:-d:-d:-d
pij...pij...nawet kiedy sie nie chce, najważniejsza jest nawadnianie od zewnątrz, wtedy skóra piękniejsza.....;-);-);-) a i jelitka bardziej czyste :-d:-d:-d