Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak.....wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. Pozdrówka dla mamusiU mnie bez zmian mama w domu ale jutro ją odwożę chce już wracać
Ten jest też piekny jaaaaaaaaaa normalnie oczopląs![]()

Dużo tego co??? Jakbym miała gdzie wieszać to bym wszystkie brałano ceny zaje*** ale powiem Ci, że warto.....tylko trzeba czytać dokładnie opis, bo niektórzy kitują....ja mam np.płócienny...a niektórzy na zwykłej szmacie sprzedają za ceny co płócienne....najlepiej jednak ze sklepu brać....
Ładny wybrałaś, my też mieliśmy brać w czerwieni ale zieleń mnie powaliła na łopatkito miłośc od pierwszego wejrzenia była....;-)

ale obrazy piękne ja mam na ich punkcie hopla 

jak zacznę robić też kupie sobie bo inaczej umrę chyba ;-)Tomfą kochanabardziej boli ;-)
No tak.....wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. Pozdrówka dla mamusi![]()

Kochana ja na zakupy jeżdżę albo na Elbląg albo na Gdańsk......większy wybór.....ceny rózne, a wiesz, że ja ekonomka (??????)Ale ja u nas nie widziałam nigdy czegoś podobnego w sklepach może się u Ciebie wybiorę na zakupyale obrazy piękne ja mam na ich punkcie hopla
Piękny maszjak zacznę robić też kupie sobie bo inaczej umrę chyba ;-)

Ja na punkcie ozdób typu - obrazy, wazony, wazoniki, kwietniki, dywaniki, świeczniki itp.itd. to mam manię....zresztą na co ja manii nie mam pytam sie???!! 

Mama dziękuje i też pozdrawia :-) już nawet wie kogo![]()

Ja sie cieszyć, że zyskam powoli popularność 

chociaż człowiek w necie szał zrobi nie? lejeeeeeeeeeee 

Dziecko!!!! Ja Ci AŻ takiej krzywdy zrobić nie chcę, ale skoro prosisz....ja chcem tym
tym
tym

Dziecko!!!! Ja Ci AŻ takiej krzywdy zrobić nie chcę, ale skoro prosisz....![]()