• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

To tak jak ja ja też mam fioła czekam właśnie na ozdoby po które wysłałam na fontannę z kwaitami z wodą to będzie piękne szum wody w pokoju ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D no i na świeczniki ozdobne :tak: juz by mogło przyjść doczekać się nie umiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ba pewnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dlatego ja wolę iść do sklepu i to co "w ręku to i w kieszeni od razu", bo tak to trzeba czekać dość długo....a ja taka niecierpliwa :-D:-D:-D:-D

reklama
Dlatego ja wolę iść do sklepu i to co "w ręku to i w kieszeni od razu", bo tak to trzeba czekać dość długo....a ja taka niecierpliwa :-D:-D:-D:-D

Ale ja z wysyłkowego dość często kupuje i poczekam choc mnie skręca co by mieć już w domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana ostatnimi czasy to tego winka zbyt dużo................także zostanę przy podlewaniu wodą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wczoraj było winko do 24 - nie wiem czy doczytałaś....:-D:-D:-D

Nie nie doczytałam....to co tak winkujesz ostatnimi czasy kochana?? Zostaw coś dla nas nie wypij wszystkiego ;-)

Ale ja z wysyłkowego dość często kupuje i poczekam choc mnie skręca co by mieć już w domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie nie doczytałam....to co tak winkujesz ostatnimi czasy kochana?? Zostaw coś dla nas nie wypij wszystkiego ;-)
To po krótce: wczoraj z psiapsiółką i moimi 2 chrześniakami wybrałyśmy się do lasu na sanki :-D po sankach wyladowałam u niej z winkiem i nie wiem jak to sie stało ale do domu wylądowałam o 24....a P sie martwił i sie do mnie nie odzywa....to po krótce....:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra!
Trzeba troszkę chatke ogarnąć
i szykować się na autobus...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To miłego ogarniania :-)

To po krótce: wczoraj z psiapsiółką i moimi 2 chrześniakami wybrałyśmy się do lasu na sanki :-D po sankach wyladowałam u niej z winkiem i nie wiem jak to sie stało ale do domu wylądowałam o 24....a P sie martwił i sie do mnie nie odzywa....to po krótce....:-D:-D:-D:-D:-D

Aaaaa no to niezle nie powiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale czemu P się nie odzywa to mnie dziwi w końcu chyba wie z jaką wariatką się ożenił :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry