Danula
czekam ciągle czekam.....
Ale to chyba nie tylko dzisiaj....phyyyy![]()
Ano nie tylko dzisiaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to chyba nie tylko dzisiaj....phyyyy![]()

Wiedziałam, że to napiszesz....Ano nie tylko dzisiaj![]()

Ech...mega-humor mam dzisiaj.........i dobrze...po tylu smutkach.....Tylko czy nie na opak????No nie dziwie się zrozumiałam wsio ;-)![]()

Wiedziałam, że to napiszesz....Ech...mega-humor mam dzisiaj.........i dobrze...po tylu smutkach.....
Tylko czy nie na opak????![]()

Pewnie, że tak!!!!! MUSI być dobrze i już.....Pewnie musi być w końcu dobrze nie?? A ja trzymam za to mocno kciuki ;-)
Nie nie nie wsio rozumiem spokojna Twoja uczesana![]()

Pewnie, że tak!!!!! MUSI być dobrze i już.....
Kłóciłabym się, czy uczesana![]()

Ryzyko musi być....inaczej zabawy nie ma.....Tak myslałam ale lubie ryzyko![]()

- nie uważasz, że w mojej obecnej sytuacji (pw) zabrzmiało to conajmniej dwuznacznie???????? padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmm 

Ryzyko musi być....inaczej zabawy nie ma.....- nie uważasz, że w mojej obecnej sytuacji (pw) zabrzmiało to conajmniej dwuznacznie???????? padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje a dwuznacznie od razu mi się kojarzy z sytuacją.....

Bardzo dwuznacznie kochana aż sobie co nie co pomyślałamleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje a dwuznacznie od razu mi się kojarzy z sytuacją.....
![]()

więc niech tak brzmi i niech sie dzieje wola nieba!!!!!! Normalnie padłammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DANKA kuźwa trzymaj mnie