Danula
czekam ciągle czekam.....
Stosunkowo to było wczoraj dzisiaj chyba plecami do siebie jak się nadal nie będzie odzywał![]()

też może być ciekawie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stosunkowo to było wczoraj dzisiaj chyba plecami do siebie jak się nadal nie będzie odzywał![]()

też może być ciekawie 

Się odchamiłam jak nigdy!!!!Aaaaa no to niezle nie powiemale czemu P się nie odzywa to mnie dziwi w końcu chyba wie z jaką wariatką się ożenił
![]()

Kochana dni płodne mam - gwałt będzie jak nic...nie ma bata!też może być ciekawie
![]()

Się odchamiłam jak nigdy!!!!
Wiesz jak to P ....niby wie, że ja wariat, a sie martwi - moja wina - mogłam zadzwonić ;-)
A spacerek był baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo udany .... ale to tez musisz doczytać, toc nie będę sie powtarzać nie?![]()

Kochana dni płodne mam - gwałt będzie jak nic...nie ma bata!![]()

ja przed @ dziś powinnna być juz się ciesze 

To zaraz Ci na PW napiszę, bo tylko Anecia wie...co i z czymSiem powtarzaj będzie szybciej zanim się do tego dokopie![]()

skomplikowane.....
To zaraz Ci na PW napiszę, bo tylko Anecia wie...co i z czymskomplikowane.....
![]()
Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałaś, bo jestem dziś taaaaaaaaaaaak rozkojarzona i chaotyczna....Dobra czekam :-)

Mam nadzieję, że coś z tego zrozumiałaś, bo jestem dziś taaaaaaaaaaaak rozkojarzona i chaotyczna....![]()
![]()