• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Miłego dnia moje Skarby!!!!
Do juterka......

mediumkuzrht624b2f23f184ae321938.jpg

ANETKA, byś chociaż weszła napisać jak Ci poszła rozmowa!!!!!!!!!! Bom ciekawa!!! :tak::-D

WIOLKA, zaginęła w akcji wioząc obiad swojemu lubemu :-D:-D:-D:-D

A co z MADZIĄ??? :zawstydzona/y:
Żyję:-) odkąd pracuję nie mam na nic czasu:sorry2:
Anetko rozmowa w sprawie pracy? trzymam kciuki:-)

Nadrobiłam waszą produkcję, kochane wariatki:-D
Rudzia z tym brzuszkiem po bozemu to na prawdę wyczyn:szok::-D:-D:-D
Buuuziaki;-)

Juz???!!!!! O dżizas....Ty to jak przeciąg!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Buziaki pluszaki bejbe :-D:-D:-D:-D:-D;-)

bo ja roztrzepana jestem ;-) ostatnio M znalazł pudełko z igłami i nićmi w lodówce :zawstydzona/y::-p:-D

Anetka - kurcze to nie fajnie jak to tak wyglada a robilas ziemniakiem?? jak to jest tak blisko oka to rzeczywiscie niech lepiej to najpier okulista zobaczy....
)

nie... jeszcze nie... na razie smarowałam mascia od dokotrka.... jutro pomykam do okulisty... bo dzisiaj nie mam nastroju.... a musze się wbic w kolejkę bo pani w rejestracji powiedziałą mi że najbliższy termin na marzec :szok::szok::szok:
ale chyba będę życ ;-):-)

A w ogóle to................... wczoraj fajka zapaliłam........wstydam się....

ja tez... niejednego ;-)

Mój nowy zakup

piękne !!!!!!! :-):-):-)

:sorry2:
Anetko rozmowa w sprawie pracy? trzymam kciuki:-)

dziękuje za kciuki Kochana :-)

Ewelinko no rozmowa jak rozmowa ;-) moje doświadczenie zawodowe idealnie pasuje... pani wystraszyła mnie że na rozmowie będzie zadanie z Excela.... myślałam że niewiadomo co wymyśla... a był banał ;-);-)
nie nastawiam się positiv bo już wiele razy coś takiego przechodziłam... tylko sceptycyzm mnie w tej chwili ratuje ;-)

P.S. pod górkę...

Danusiu
ech... coś się nie możemy spiknąc ;-) buziaki kochana :*

Wiola czy mężus ucieszył sie z obiadku ? :-)

Majsi to śpij śpij... bo niedługo nie będziesz mogła :-p:-p:-p

reklama
bo ja roztrzepana jestem ;-) ostatnio M znalazł pudełko z igłami i nićmi w lodówce :zawstydzona/y::-p:-D
nie... jeszcze nie... na razie smarowałam mascia od dokotrka.... jutro pomykam do okulisty... bo dzisiaj nie mam nastroju.... a musze się wbic w kolejkę bo pani w rejestracji powiedziałą mi że najbliższy termin na marzec :szok::szok::szok:
ale chyba będę życ ;-):-)
ja tez... niejednego ;-)
piękne !!!!!!! :-):-):-)
dziękuje za kciuki Kochana :-)

Ewelinko no rozmowa jak rozmowa ;-) moje doświadczenie zawodowe idealnie pasuje... pani wystraszyła mnie że na rozmowie będzie zadanie z Excela.... myślałam że niewiadomo co wymyśla... a był banał ;-);-)
nie nastawiam się positiv bo już wiele razy coś takiego przechodziłam... tylko sceptycyzm mnie w tej chwili ratuje ;-)

P.S. pod górkę...
.....to teraz już z górki na pazurki....
Dziś mam nienajlepszy humor.............:zawstydzona/y:
A wracając do rozmowy o job - wstępnie Ci już cosik powiedzieli, czy masz czekać na decyzję??? Fajno, że sobie poradziłaś - wierzyłam w Ciebie :-D
A fajki........ech....te fajki, więcej nie zapalę....(??), ale nigdy nie mów nigdy..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry