Danula
czekam ciągle czekam.....
...snieg pada...śnieg pada, cieszą się dzieci...tu płatek tam płatek puszysty leci...la la la la la la la la
![]()

no wiesz z czego się tu cieszyć 

JA CHCE WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...snieg pada...śnieg pada, cieszą się dzieci...tu płatek tam płatek puszysty leci...la la la la la la la la
![]()

no wiesz z czego się tu cieszyć 

Mmmmmm spróbuje na pewnosmakowitości mniammmmm
Ma kobieta jakiś problem to spytaj się o co jej chodzi...nie umiesz rozmawiać z takimi babami?? Już ja bym sobie z nią pogadała![]()

Na Twoim miejscu zamieniłabym z nią delikatnie mówiąc "kilka słów" i spytała o co jej chodzi i co ma do Ciebie i już!!!szkoda slow naprawde ..... tylko dlatego ze sie baba na mnie uwziela odkad jestem w ciazy![]()

tom lepiej tez nie
pochwale sie wam ze juz 18 dni nie pali;-);-);-)

BRAVO dla Toma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby tak dalejtom lepiej tez nie
pochwale sie wam ze juz 18 dni nie pali;-);-);-)

Na Twoim miejscu zamieniłabym z nią delikatnie mówiąc "kilka słów" i spytała o co jej chodzi i co ma do Ciebie i już!!!
Szkoda, że bliżej Ciebie nie jestem, ja bym ją juz odpowiednio zreformowała.....![]()

A ja LATO, ale nie narzekam wiesz?!!!no wiesz z czego się tu cieszyć
![]()

Burdello Boom BoomKochana to może my razem co???????? Ja Cię to by było![]()

A ja LATO, ale nie narzekam wiesz?!!!![]()

Burdello Boom Boom![]()