ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ja nie lubić wiosny, bo trza wtedy ogród porządkować.................................Ojjjjjjjj tam zaraz narzekam po prostu wole WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie lubić wiosny, bo trza wtedy ogród porządkować.................................Ojjjjjjjj tam zaraz narzekam po prostu wole WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!![]()

Tylko nie burdello moja droga tylko nie burdello![]()

No dobra "sodomia i gomoria" 

Na Twoim miejscu zamieniłabym z nią delikatnie mówiąc "kilka słów" i spytała o co jej chodzi i co ma do Ciebie i już!!!
Szkoda, że bliżej Ciebie nie jestem, ja bym ją juz odpowiednio zreformowała.....![]()
Kochanie czasem wystarczy tak "po swojskiemu" kobicinie wytłumaczyćzebym ja umiala sie tak wyslowic jak tom to jakbym jej powiedziala to by sie w papcie nie zmiescila....
KOCHANA JESTES :*

Ja nie lubić wiosny, bo trza wtedy ogród porządkować.................................![]()

No dobra "sodomia i gomoria"
![]()

Kochana a kiedy zamierzasz przyjechać? Już się doczekać nie mogu....Ojj tam pomogę Ci jak przyjadę wsio raz dwa wyporządkujemy wtedy polubisz wiosnę
No tak od razu lepiej![]()

Kochanie czasem wystarczy tak "po swojskiemu" kobicinie wytłumaczyć![]()
Kochana a kiedy zamierzasz przyjechać? Już się doczekać nie mogu....![]()
Zrobicie jak uważasz słońce, byle bys już się nie denerwowała ;-)Choć utulkam kochana....bede madrzejsza od niej..... dam sobie z tym spokoj a tom jak chce to niech powie co mu na duszy lezy..... moze i ja sie lepiej poczuje.....

Kochana powiem Ci tak - lipiec P ma urlop więc wyjazd na 2 tg mamy, wolałabym w majuZobacze jak wyjdzie z pracą jak coś znajdę to pewnie w lipcu a jak nie to wcześniej może maj?? ;-)

mam nadzieję, że dasz wcześniej znać to wtedy jakos sie dopasujemy - zgramy...bo wiesz jak to jest.....;-)