Danula
czekam ciągle czekam.....
bede madrzejsza od niej..... dam sobie z tym spokoj a tom jak chce to niech powie co mu na duszy lezy..... moze i ja sie lepiej poczuje.....
I o to chodzi kochana spokój jest teraz ważny dla Ciebie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bede madrzejsza od niej..... dam sobie z tym spokoj a tom jak chce to niech powie co mu na duszy lezy..... moze i ja sie lepiej poczuje.....

Kochana powiem Ci tak - lipiec P ma urlop więc wyjazd na 2 tg mamy, wolałabym w majumam nadzieję, że dasz wcześniej znać to wtedy jakos sie dopasujemy - zgramy...bo wiesz jak to jest.....;-)
, zobaczę może uda się wcześniej ruszyć wszystko zależy od pracy 
Ok kochana.....to fajnoDam znać dam jakos się dopasujemy na pewno, zobaczę może uda się wcześniej ruszyć wszystko zależy od pracy
![]()

Ok kochana.....to fajno![]()
Oj tam kochana...całe życie przed namiSłuchaj pojadę tyle kilometrów to musimy się spotkać bo kiedy indziej nadarzy się znowu okazja?

Także coby nie było to i tak wyjdzie na NASZE!!!! 

Oj tam kochana...całe życie przed nami
Poza tym wiesz, że ja zdolna jestem do wszystkiego, więc w razie co to wsiadam w auto i Cię odwiedzamTakże coby nie było to i tak wyjdzie na NASZE!!!!
![]()
DANUŚ, a dokładniej to gdzie wyruszacie???

Nie pytam kiedy, ale gdzie??? Dokładniej?Wiesz ja zapraszam o każdej porze dnia i nocy ;-)
Jak w maju to pewnie w połowie gdzieś tak a w lipcu to po 20 końcówka taki mamy plan na dzień dzisiejszy![]()

Nie pytam kiedy, ale gdzie??? Dokładniej?![]()

Qrcze to faktycznie będzie WAM po drodze do nasAaaa a ja doczytałam kiedy
Zachaczamy o Karsin po trasie to za Czerskiem tam gdzie się urodziłam a docelowo to Kościerzyna no i może Gdynia do ciotki podjedziemy![]()