Anetka83
zbyt wiele...
rety maly znow zacyznaja nie wytrzymam kolejnego dnia tortur.....
jak go zrzucic z tego pecherza???? to chyba nawet niezdrowe jak tak mi po nim jezdzi co???
![]()
współczuje... niestety nie znam się na tym...nie wiem kochana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak go zrzucic z tego pecherza???? to chyba nawet niezdrowe jak tak mi po nim jezdzi co???
![]()

no tutaj to nie tak szybko bo tu miedzy jedna pora roku a druga jest niewielka roznicatylko sie temperatura zmienia :-):-):-):-)

:-)spoko spoko... do mamy mam niecałe 10 minutów auciem... jak nie ma korków ;-) więc zdąże
i znajdziemy jakąs wiiieeelllkkkąąąąą górę i bedziemy zjeżdżac![]()

ale Ci zazdroszcze ja juz wolalam ten snieg niz deszcz i jak jest tak szaro brudno ojjjjjjj LATO gdzie jestes???????????????
![]()
jesli masz warunki do tego duzy pokoj to wydaje mi sie ze projektor jest duzo lepszytom marzy o czyms takim ale niestety ...... jak sobie sam wybuduje salon to mu pozwole
![]()
spoko spoko... do mamy mam niecałe 10 minutów auciem... jak nie ma korków ;-) więc zdąże
i znajdziemy jakąs wiiieeelllkkkąąąąą górę i bedziemy zjeżdżac![]()

współczuje... niestety nie znam się na tym...nie wiem kochana![]()
ja sie dolaczam ale pod warunkiem ze mnie bedziecie pchac![]()

najpier kacper siedzacy na nerce a teraz ten sie uparl na pecherz.... ojjjjjjjjj dzieci to od malego sobie zajecie znajda![]()
29 tydzień?? Rany Marta jeszcze trochę i rodzisz 

Jeszcze trochę i będzie wiosna a potem zaraz lato ;-)
No chyba nie za bardzo zdrowe....kurcze nie wiem jak go zrzucić a da się wogóle??
Zobaczymy jak będzie tak blisko kupna na razie mam inne wydatki ;-)
Dobra tak się umawiamy....rany już nas widzę na tych sankach
A mi w końcu dotarło zamówienie ale mam teraz fajnie woda w salonie leci sobie po kwiatkach![]()

to naprawde boli jakby cos go ciagnelo
jak sie siedzi nie jest tak zle ale jak sie chodzi to dopiero bol 

29 tydzień?? Rany Marta jeszcze trochę i rodzisz
![]()

za 72 dni

Nie mamy wyjścia le pod górkę na mnie nie licz![]()

i to sie nazywa MILOSC