• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ale Ci zazdroszcze ja juz wolalam ten snieg niz deszcz i jak jest tak szaro brudno ojjjjjjj LATO gdzie jestes???????????????

Jeszcze trochę i będzie wiosna a potem zaraz lato ;-)

rety maly znow zacyzna:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja nie wytrzymam kolejnego dnia tortur.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak go zrzucic z tego pecherza???? to chyba nawet niezdrowe jak tak mi po nim jezdzi co???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No chyba nie za bardzo zdrowe....kurcze nie wiem jak go zrzucić a da się wogóle??

jesli masz warunki do tego duzy pokoj to wydaje mi sie ze projektor jest duzo lepszy :):):) tom marzy o czyms takim ale niestety ...... jak sobie sam wybuduje salon to mu pozwole:-D:-D:-D

Zobaczymy jak będzie tak blisko kupna na razie mam inne wydatki ;-)

spoko spoko... do mamy mam niecałe 10 minutów auciem... jak nie ma korków ;-) więc zdąże :-D:-D:-D:-D
i znajdziemy jakąs wiiieeelllkkkąąąąą górę i bedziemy zjeżdżac :-D:-D:-D

Dobra tak się umawiamy....rany już nas widzę na tych sankach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mi w końcu dotarło zamówienie ale mam teraz fajnie woda w salonie leci sobie po kwiatkach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze trochę i będzie wiosna a potem zaraz lato ;-)

No chyba nie za bardzo zdrowe....kurcze nie wiem jak go zrzucić a da się wogóle??

Zobaczymy jak będzie tak blisko kupna na razie mam inne wydatki ;-)

Dobra tak się umawiamy....rany już nas widzę na tych sankach :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mi w końcu dotarło zamówienie ale mam teraz fajnie woda w salonie leci sobie po kwiatkach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie wiem czy sie da :( kulam sie z boku na bok co by sie tez poruszal ale nic.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: to naprawde boli jakby cos go ciagnelo:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak sie siedzi nie jest tak zle ale jak sie chodzi to dopiero bol :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry