• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana telewizor to za jakiś rok półtora teraz gonią jeszcze kredyty niestety :sorry2: ja chce 42 albo większy tak do 50 :tak:
Oglądałaś wczoraj ekspres reporterów?? Tam było o ludziach co już 10 dni nie mają prądu i chyba szybko nie będą mieli :sorry2: nie zazdroszczę im :no:
Masz sanki?? To leeeeeeeeeecę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

łał... jaki wiieeelllki !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D super ... jak tylko są warunki to dlaczego nie :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

nie oglądałam... ale gdzies wiadziałam... żenada poprostu... XXI wiek :baffled:

mam u mamy... jak trza to szybko do niej obróce i dawaj zjeżdżamy :-D:-D:-D:-D

Jam niecierpliwa ;-)

Ano nie zazdroszczę im nie chciałabym być w takiej sytuacji :sorry2:

Kochana telewizor to za jakiś rok półtora teraz gonią jeszcze kredyty niestety :sorry2: ja chce 42 albo większy tak do 50 :tak:
Oglądałaś wczoraj ekspres reporterów?? Tam było o ludziach co już 10 dni nie mają prądu i chyba szybko nie będą mieli :sorry2: nie zazdroszczę im :no:
Masz sanki?? To leeeeeeeeeecę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ojjj tak i po tyłku wytrzaskamy :tak::-D:-D:-D
no tak ja sobie nie wyobrazam tak zyc..... tyle dni ciezko jest tego roku tu sie dlugo zima trzymala ale w PL ...... masakra.....

Slonce to po co TV od razu spraw sobie projektor i klopot z glowy :):):)

łał... jaki wiieeelllki !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D super ... jak tylko są warunki to dlaczego nie :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

ale Ci zazdroszcze ja juz wolalam ten snieg niz deszcz i jak jest tak szaro brudno ojjjjjjj LATO gdzie jestes???????????????

Ano 21 wiek szkoda gadać daj spokój :no:
Dobra to jak będe ruszać dam znać co byś zdąrzyła je przytachać :-D:-D:-D:-D:-D

no tak ja sobie nie wyobrazam tak zyc..... tyle dni ciezko jest tego roku tu sie dlugo zima trzymala ale w PL ...... masakra.....

Slonce to po co TV od razu spraw sobie projektor i klopot z glowy :):):)

Projektor?? Hmmm muszę nad tym pmyśleć ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry