• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No co Ty nie stać mnie teraz na taki luksus za rok jak spałace kredyty to kupię telewizor powyżej 40 cali i wtedy jakiś dobry sprzęcior do tego :tak:

No zapewne to trochę jednak kosztuje :sorry2:

tom tez chce TV zmienic na wiekszy ale ja uwazam ze na nasz pokoj to jest bez sensu..... moja kumpela kupila sobie 42 cale ten samsung ledowy super cienki..... i powiem ci ze lubie na niego patrzec bo raz jest za duzy na takie pokoje jak my mamy.... a 2 obraz jest TAk naturalny ze az moim zdaniem przesadzili.... tak wiec mam nadzieje ze tomowi wypadnie ten pomysl z glowy

to sie usmiechnij jak nie masz powodu......

jak tam Kacperek - rycerz po wczorajszym balu???? :):):) poderwal jakas ksiezniczke????
Kacper z balu zadowolony...
Księżniczek do obrony przed smokiem miał ok. 20,
więc roboty mu nie brakowało...
do tego stopnia się zatracił w tej zabawie,
ze potem, jak już wrócili na swoją sale
to dostał krwotoku z nosa tak silnego,
że panie nie mogły zatamować

Kacper z balu zadowolony...
Księżniczek do obrony przed smokiem miał ok. 20,
więc roboty mu nie brakowało...
do tego stopnia się zatracił w tej zabawie,
ze potem, jak już wrócili na swoją sale
to dostał krwotoku z nosa tak silnego,
że panie nie mogły zatamować

ojjjjj tak to jest z tymi diabolcami :):):) chc byc wszedzie na raz a tak sie nie da :) wazne ze zabawa byla przednia i ze sie udala :):):)

tom tez chce TV zmienic na wiekszy ale ja uwazam ze na nasz pokoj to jest bez sensu..... moja kumpela kupila sobie 42 cale ten samsung ledowy super cienki..... i powiem ci ze lubie na niego patrzec bo raz jest za duzy na takie pokoje jak my mamy.... a 2 obraz jest TAk naturalny ze az moim zdaniem przesadzili.... tak wiec mam nadzieje ze tomowi wypadnie ten pomysl z glowy

My salon mamy duży miejsce na tv dość daleko od kanap więc myslę, że będzie się dużo lepiej na niego patrzyło jak na tan biedny 21 cali jaki mamy teraz juz się nie mogę doczekać oglądania na nim filmów.....jak w kinie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry