• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Heloł kochana :-)

mam nadzieje ze szybko toma zagonie bo od wczoraj jest znow w innym swiecie ...... przytachal do domu nowe glosniki..... mowie wam jak dziecko co dostalo swoja ulubiona zabawke..... :-):-):-)
za duzo nie mowie co by mi w porka nie obros ale PODOBAJA MI SIE :-D:-D:-D:-D

Echh faceci ale powiem ci, że i i mi się marzy jakiś fajny sprzęt ale to za dwa lata tak nie wcześniej :tak:

reklama
Heloł kochana :-)

Echh faceci ale powiem ci, że i i mi się marzy jakiś fajny sprzęt ale to za dwa lata tak nie wcześniej :tak:

heheh wpadaj do mnie po moj stary..... tom sprzedaje :):):) te nowe mi sie bardzo podobaja. graja..... oooooooo szkoda gadac ale przyzywczilam sie do tych starych..... nawet mnie wkurza bo zabla tez te tylkoe i za duzo miejsca w pokoju :):):):)

teraz mam tylko 2 z przodu.... B&W ale juz tom kombinuje kase na kolejne troche drogo zeby tak wsyztskie kupic od razu ;)

Załączniki

• b_w_685.jpg
    b_w_685.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
heheh wpadaj do mnie po moj stary..... tom sprzedaje :):):) te nowe mi sie bardzo podobaja. graja..... oooooooo szkoda gadac ale przyzywczilam sie do tych starych..... nawet mnie wkurza bo zabla tez te tylkoe i za duzo miejsca w pokoju :):):):)

No co Ty nie stać mnie teraz na taki luksus za rok jak spałace kredyty to kupię telewizor powyżej 40 cali i wtedy jakiś dobry sprzęcior do tego :tak:

teraz mam tylko 2 z przodu.... B&W ale juz tom kombinuje kase na kolejne troche drogo zeby tak wsyztskie kupic od razu ;)

No zapewne to trochę jednak kosztuje :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry