Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc Danusiu .....
oj wczoraj wrocilam tak zmeczona ze ledwo zywa.... zaczynaja sie klopoty z kregoslupem jestem coraz wieksza i coraz ciezej mi chodzic.... a poza tym Franek wczoraj znecal sie nad moim pecherzem - myslalam ze nie dojade do domu .... w pewnym momencie stanelam i sie rozpakalam bo mialam wrazenie jakby scisnal mi go w raczkach i ciagnal... no diabolec maly mowie Ci
w urzedzie oczywiscie nic nie zalatwilam dali mi numer telefonu gdzie mam zadzwonic i sie zglosic - wczoraj pol dnia siedzialam na telefonie i sluchalam sekretarki ktora mowila jak to dziekuja za moj telefon i zyczy cierpliwosci![]()
tego to mi akurat brakuje
![]()

Danusiu zapraszam ja wlasnie pije![]()
:-)Matko biedactwo to na pewno ból niesamowity, ale jeszcze trochę kochana i będzie mały na świecie ;-)
Ciekawa jestem kiedy uda Ci się coś załatwić na spokojnie w końcu
Dziękuje kochana pięknie pachnie:-)

poczekam grzecznie do piatku czy zadzwonia z pracy o ten formularz jak nie to w poniedzialek biore tomka pod pache i ide tam z nim ale wtedy juz nie bede mila a tym bardziej Tomek... moja cierpliwosc sie wykoczyla.....![]()

a czytalas ze jutro przychodzi maz mojej znajomej robic pokoj malego???:-):-):-) dwa dni i bedzie po bolu NARESZCIE tylko ze jutro zacznie a w nastepna srode skonczy bo nie dostal dwoch dni pod rzad wolnego ale dla mnie to juz nie wazne w przyszlym tygodniu bedzie wszytsko skonczone.... potem tylko toma zagonic do malowania i panelijuz wybieram lozko i kolorek do pokoju:-):-):-)

Pewnie nie ma na co czekać idż i załatw to będziesz miała spokojną głowę przynajmniej
No czytałam kochana czytałam i ciesze się razem z Tobą, że w końcu będziesz miała wszystko zrobione
Czekam potem na foto jak będzie już gotowe![]()
Dzień dobry!
oj teraz mysle tylko o tym wkoncu doczekalam sie urzadzania pokoiku dzieckazaszaleje
) ale tez nie za bardzo bo jak Franio podrosnie chcemy im zamienic pokoje i dac im nasza sypialnie co by razem mieli pokoj .... tamten jest za maly a dla nas na sypialnie bedzie w sam raz wiec na przyszly rok bedzie znow mala korekta jak juz ja sama dorosne do tego zeby Franio spal sam w pokoju.... bedzie mi sie ciezko rozstac z Kacprem co prawda spi w swpim lozeczku - wydaje mi sie ze on to bedzie zadowolony za to ja bede cieprpiec
![]()

Dzień dobry
Echhh kochana Ty to mamusia kwoczka której ciężko się będzie z dzieckiem rozstać ale musisz nie może spac wiecznie z Wami w pokoju. Aż Ci zazdoszczę tych remontów i zmian jak ja to lubie
To ile masz pokoi?