• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Obiad?? Za szumnie powiedziane albo kanapki albo frytki to jego popisowe dania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D raczej będzie mnie próbował w inny sposób uciszyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No tam już nie ma za co poznaj łaskawość pani :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz... jak to mówi tata mojego kolegi "najważniejsze jest dobre serce" :-):tak:
jak??!! poduszką ??!! :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

no ja normalnie nie wiem jak się za tą łaskawośc odwdzięcze :-D:-D:-D

reklama
wiesz... jak to mówi tata mojego kolegi "najważniejsze jest dobre serce" :-):tak:
jak??!! poduszką ??!! :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
no ja normalnie nie wiem jak się za tą łaskawośc odwdzięcze :-D:-D:-D

Dokładnie to jest najważniejsze :tak:
No poduszką może od razu nie ale za pewne znajdzie jakiś sposób :-D:-D:-D:-D:-D:-D i jeżeli chodzi o mojego S to wiem jaki to by był sposób :-D:-D:-D:-D:-D:-D wymęczyć i zamęczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz jakieś sposób znajdziemy na odwdzięczenie :cool2::cool2::-D:-D:-D

Dokładnie to jest najważniejsze :tak:
No poduszką może od razu nie ale za pewne znajdzie jakiś sposób :-D:-D:-D:-D:-D:-D i jeżeli chodzi o mojego S to wiem jaki to by był sposób :-D:-D:-D:-D:-D:-D wymęczyć i zamęczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz jakieś sposób znajdziemy na odwdzięczenie :cool2::cool2::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D łomatko... to może lepiej nie krzycz przez dwie godziny :-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok: tylko tak 1,5 godzinki :-D:-D:-D:-D:-D

ok... wiec jak coś wymyslisz daj znac koniecznie :-D:-D:-D

zmykam Danusiu :zawstydzona/y:
ide w konu po tą cholerną smycz ;-);-);-) i musze jeszcze pare re\zeczy kupic ;-) sie mi nie chce... ale mus to mus ;-);-);-):-D:-D:-D

bardzo dziękuje za miły dzionek w Twoim towarzystwie :-D:-D:-D

i jutro zapraszam oczywiscie na kawkę :-D:-D:-D

reklama
tak tak zgadza sie !!!! :-D:-D:-D:-D

ano dzisiaj... ale jak mowie... na prawde mam przczucie ze nici z tego... po prostu chiałabym już wiedziec... i miec świety anielski spokój :tak::tak::tak::-)

No ale może jeszcze nie wszystko stracone jak byłaś na drugiej rozmowie...chociaż kto ich tam wie...dowiesz się prędzej czy pózniej...a co to była za praca?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry