• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Heloł:-)
Chciałam napisać że żyję ale mam już dosyć zimy, brrrrrrrrrrrrrr:-p
Złapało mnie przeziębienie a siostra leży w łóżku z anginą, zapamięta ten urlop:szok:

Marti Maciuś uroczy:-)

Pozdrawiam was serdecznie kochane:-) buuuuuziaczki;-)

Heloł:-)
Chciałam napisać że żyję ale mam już dosyć zimy, brrrrrrrrrrrrrr:-p
Złapało mnie przeziębienie a siostra leży w łóżku z anginą, zapamięta ten urlop:szok:

Marti Maciuś uroczy:-)

Pozdrawiam was serdecznie kochane:-) buuuuuziaczki;-)

czesc kochana :-D głowa do góry !!! już niedługo wiosna :-p:-p:-p:-D:-D;-);-)
Kuruj się nam szybciutko...odganiam chorubska...a kysz !!! :tak:

Dzień dobry :D
Spać znów nie mogę :wściekła/y: nawet film wojenny ktorych nie nawidze mnie nie uspal :wściekła/y: ide poczytać co tam u Was :)
Miłego poranka Kobietki :*

czesc mamuśka :-D
jak miło Cię widziec :-D:-D:-D
a później chociaż kładziesz się na chwilkę??? czy w dzin tez nici z drzemki? :sorry2:

Dzień dobry !!!!!!!!!!!!
:-D

dziendoberek :):):):)

ojjjjjj jescze bym polezala w lozeczku ale Kapi zyc nie daje :):):)

Madzia kochana kuruj sie - ja tez juz marze zeby lato przyszlo ehhhhh

monis nie denerwuj sie bo wtedy jest jeszcze gorzej :):):)

Anetka dziendobry :) ojjjjj to prawda nie ta to inna ehhhhh

Cześć laseczki :-)

Madzia biedulo to się dorobiłyście nie zazdroszczę. Przeganiamy choroby a kysz ;-)

Sis a Ty gdzie kobieto????????? :szok: dalej się smykasz z burmistrzem?? ;-):-D:-D:-D

Marta jak po wczorajszym spacerku?? :-)

Monia biedna jesteś z tym spaniem :tak: może potem się uda zasnąć??

Anecia kochana KAWKI!!!!!!!!!! :-)

reklama
czesc Danusiu .....

oj wczoraj wrocilam tak zmeczona ze ledwo zywa.... zaczynaja sie klopoty z kregoslupem jestem coraz wieksza i coraz ciezej mi chodzic.... a poza tym Franek wczoraj znecal sie nad moim pecherzem - myslalam ze nie dojade do domu .... w pewnym momencie stanelam i sie rozpakalam bo mialam wrazenie jakby scisnal mi go w raczkach i ciagnal... no diabolec maly mowie Ci :)
w urzedzie oczywiscie nic nie zalatwilam dali mi numer telefonu gdzie mam zadzwonic i sie zglosic - wczoraj pol dnia siedzialam na telefonie i sluchalam sekretarki ktora mowila jak to dziekuja za moj telefon i zyczy cierpliwosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: tego to mi akurat brakuje:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry