• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

A jak się dowiedział? :szok: Czyżby w świadectwie pracy o takich rzeczach pisano????? No wiesz....żaden pracodawca nie będzie zadowolony z tego, że jego pracownik "tułał" sie po sądach, mimo iż niewinny.....Tak to już jest. Ale chyba poznał na tyle D, że wie, jaki z niego pracownik i chyba nie będzie stwarzał zbędnych problemów (?)
Dowiedział się od "życzliwych"
Jest dokładnie tak, jak mówisz...
A do tej pory
(D pracuje u tego gościa od września, ale na stacji od 15 grudnia)

no i na razie wychwalał D pod niebiosa...
ale sama wiesz...
Z drugiej jednak strony...
ciekawa jestem czy zatrudniłby D
gdyby ten pokazał mu świadectwo z dyscyplinarką?

reklama
Cześć Ewelinka :-):-) Ja tęskniłam :tak:;-):-)
Sporo czasu spędziłyśmy dzisiaj na nowym fajnym wątku

https://www.babyboom.pl/forum/forum-ogolne-f84/melodie-ktore-przywoluja-wspomnienia-36006/
Nawet tańce odchodziły :-D:-D:-D
Cześć Słońce :-) Milutko, że przynajmniej TY tęskniłaś, bo reszta - phyyyyyyyyy normalnie babole jedne (wiem że z przekory to pisały i pewnie płakały z tęsknoty za mną hahahha) ;-) :-D:-D:-D:-D:-D
OOooooo ja nie wiedzieć o "nowym pokoiku" - fajno.....;-) Ale żeby nam odskocznia nie podupadła!! :no:

Dowiedział się od "życzliwych"
Jest dokładnie tak, jak mówisz...
A do tej pory
(D pracuje u tego gościa od września, ale na stacji od 15 grudnia)

no i na razie wychwalał D pod niebiosa...
ale sama wiesz...
Z drugiej jednak strony...
ciekawa jestem czy zatrudniłby D
gdyby ten pokazał mu świadectwo z dyscyplinarką?
Więc właśnie nie ma co się szefowi dziwić......Ale niech walczy D o dobre imie i sie nie da! Tym bardziej, że pisałaś, że dyscyplinarka była niesłuszna............ale to zależy też jak w papierach z sądu, jak sąd sie do tego ustosunkował....:zawstydzona/y:

Cześć Słońce :-) Milutko, że przynajmniej TY tęskniłaś, bo reszta - phyyyyyyyyy normalnie babole jedne (wiem że z przekory to pisały i pewnie płakały z tęsknoty za mną hahahha) ;-) :-D:-D:-D:-D:-D
OOooooo ja nie wiedzieć o "nowym pokoiku" - fajno.....;-) Ale żeby nam odskocznia nie podupadła!! :no:

No mam nadzieję, że nie podupadnie :tak:

A jak się czujesz? Bo chyba coś chorujesz z tego co się orientuję?:zawstydzona/y:

Więc właśnie nie ma co się szefowi dziwić......Ale niech walczy D o dobre imie i sie nie da! Tym bardziej, że pisałaś, że dyscyplinarka była niesłuszna............ale to zależy też jak w papierach z sądu, jak sąd sie do tego ustosunkował....:zawstydzona/y:
W papierach w sądzie jest
że D z byłym pracodawcą poszli na ugodę
i D dostał świadectwo normalne
że za porozumieniem stron!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry