Danula
czekam ciągle czekam.....
dobra ja siuram szczam leje placze i co ino ide od wa bo nie daje rady![]()
Pełny pakiet?????????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobra ja siuram szczam leje placze i co ino ide od wa bo nie daje rady![]()

Najgorsze jest to że nie mam gorączki, znaczy że nie wina tempki??? DZIWNEEEEEEEEEETeż to zauważyłaś???????tempka teraz będzie bardzo wysoka
![]()

po prostu krejzol jestem......:-(tak jak ktos juz prosil... ja chce numer do ich dileraSkoro mowa o pszczołach!!!!!!!!!!
YouTube- Two Polish Boys - Pszczółka Maja
zabiłam się haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ale poproszę ładną taśmą te sklejanie
Pszczoła i osa też nie siada![]()

Nie pytaj ale skórka zmarszczona lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Wiesz lepiej nie wiedzieć![]()

Dziewczynki ja nie mogę lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jestem walnieta! zmierzę tempkę hahahahhahahaaaaaa

Anetko - WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM!!!!tak jak ktos juz prosil... ja chce numer do ich dilera
najpiękniejszą
ufff..... :-):-):-)
wwwaaarrriiiaaatttkkkkaaaaaaaa
masz racje
padłam z podłogi na podłoge![]()

Też to zauważyłaś???????tempka teraz będzie bardzo wysoka
![]()

mea culpa :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dprzy ewelinie to fulll serwis:-d:-d:-d:-d:-d
najgorsze jest to że nie mam gorączki, znaczy że nie wina tempki??? Dziwneeeeeeeeee :-d:-d:-d:-d:-d:-d po prostu krejzol jestem......:-(
nieeeee!!!!! bo sie jeszcze bardziej poobijam jak znowu bede spadacAnetko - WSTAŃ POWIEDZ NIE JESTEŚ SAM!!!!![]()