• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
żartujesz???!!!!
dawaj ten telefon do administracji !!! ja zadzwonie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
matko boska toż oni pownni już na jednej nodze przybyc dawno... a może włacz sobie jaką farelke czy cuś...kochana :sorry2:
e...małą troszkę ;-)
no jakby nie było.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ech... ja chcę w sumie chociaż tyle żeby było -2 stopnie :-D:-D:-D
mała duża troszka....:-D:-D:-D
Ja chcieć + 25 bo tyle zniesę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja do sklepu muszę jak mój S wróci chleba już nie dostaniemy u nas chleb tylko do 13 jest niestety z tej piekarni co lubię reszta nie specjalne mają.

no tak... rozumiem :-)

oj.............i tak rozlożyć się na gorącym piasku i się poopalać a potem wskiknąc do morza.......ech...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D i czekać ąż jakiś przystojny ratownik będzie Cię ratował :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo niby skurcz mnie złapie.............:-D:-D:-D

marzenia :-D:-D:-D
wariatkkkkaaaaaa :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

mała duża troszka....:-D:-D:-D
Ja chcieć + 25 bo tyle zniesę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:))))))))))))))))))))))))))
ja już tak zdesperowana że nie jestem aż tak wymagająca... chociaż - 2 :-D

oj.............i tak rozlożyć się na gorącym piasku i się poopalać a potem wskiknąc do morza.......ech...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D i czekać ąż jakiś przystojny ratownik będzie Cię ratował :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo niby skurcz mnie złapie.............:-D:-D:-D

Jak teraz pomyślałam o tym morzu to już skurcze miałam....ale z zimna :-D:-D:-D

żartujesz???!!!!
dawaj ten telefon do administracji !!! ja zadzwonie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
matko boska toż oni pownni już na jednej nodze przybyc dawno... a może włacz sobie jaką farelke czy cuś...kochana :sorry2:

Ano nie nasza administracja niestety ale ja się dziś tam przejdę i nie będzie im przyjemnie oj nie :no:
Nie mam farelki w domu żadnej ale włączyłam sobie palniki może choć trochę nagrzeją :sorry2:

Tylko nie bokserskie bo jak będziesz pisać?! :-D:-D:-D:-D

No proszę a dziwiłam się co mi tak nie wygodnie w nich :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry