• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
siedzę w dwóch grubych swetrach, 2 parach skarpet przy gorącym mleku i nadal mi zimno............

Ja mam 2 pary spodni, 3 bluzki z golfem, 2 pary skarpet i papcie wczoraj specjalnie sobie kupiłam guralskie z kożuchem i czuje się jakbym na dworze była....na termometrze już mam 9 stopni nieżle :sorry2:

No wiesz.....zacisnąc nie zaszkodzi, ale ja na nic nie liczę....:zawstydzona/y: ile razy kochana tak miałam....

Wiem wiem ale potrzymam sobie a co tam ;-)

No to witaj w klubie przypuszczam, że nie tylko nas....miałam do sklepu jechać ale jak zobaczyłam auto nie huhu nie ruszę się jak trochę odpuści na szybach nie mam ochoty na skrobanie codzienne :sorry2:

ja sie ruszam tylko z psami dzisiaj... M zrobi zakupy jak bedzie z pracy wracał ;-)a ja narzekałam jak było - 5 :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Znasz mnie bejbe.......:-D:-D:-D:-D
A nie? Mówisz, że to komplement? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

troszkę ;)
nie...nie komplement... po protu stwierdzam fakt :-D:-D:-D:-D

Ja mam 2 pary spodni, 3 bluzki z golfem, 2 pary skarpet i papcie wczoraj specjalnie sobie kupiłam guralskie z kożuchem i czuje się jakbym na dworze była....na termometrze już mam 9 stopni nieżle :sorry2:
Wiem wiem ale potrzymam sobie a co tam ;-)
Łoj.....to zrób sobie mleczka gorącego z miodem najlepiej, albo chociaż gorącej herbaty z cytrynką i sokiem malinowym - rozgrzewa. Albo bierz od Anetki grzańca :-D:-D:-D
Potrzymaj - pozwalam :-D:-D:-D:-D:-D;-)

ja sie ruszam tylko z psami dzisiaj... M zrobi zakupy jak bedzie z pracy wracał ;-)a ja narzekałam jak było - 5 :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja do sklepu muszę jak mój S wróci chleba już nie dostaniemy u nas chleb tylko do 13 jest niestety z tej piekarni co lubię reszta nie specjalne mają.

Łoj.....to zrób sobie mleczka gorącego z miodem najlepiej, albo chociaż gorącej herbaty z cytrynką i sokiem malinowym - rozgrzewa. Albo bierz od Anetki grzańca :-D:-D:-D
Potrzymaj - pozwalam :-D:-D:-D:-D:-D;-)

Pije mleko i herbaty wsio co w ręce wpada :-D
Rękawice ubiore palce mi marzną :-D

Oj dzięki łaskawa pani :cool2:

oj.............i tak rozlożyć się na gorącym piasku i się poopalać a potem wskiknąc do morza.......ech...................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D i czekać ąż jakiś przystojny ratownik będzie Cię ratował :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo niby skurcz mnie złapie.............:-D:-D:-D

reklama

żartujesz???!!!!
dawaj ten telefon do administracji !!! ja zadzwonie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
matko boska toż oni pownni już na jednej nodze przybyc dawno... a może włacz sobie jaką farelke czy cuś...kochana :sorry2:

Troszkę.........chyba bardziej troszkę...:-D:-D:-D:-D
No tak....fakt jest faktem i nie ma co dyskutować :-D:-D:-D:-D
A na marginesie - już chcę lato..............:zawstydzona/y:

e...małą troszkę ;-)
no jakby nie było.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ech... ja chcę w sumie chociaż tyle żeby było -2 stopnie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry