ewelina28
Dum Spiro Spero...
No wiesz.....zacisnąc nie zaszkodzi, ale ja na nic nie liczę....Hmmm to może ja już kciukasy zacisnę co?? &&& tak na wszelki wypadek ;-)
ile razy kochana tak miałam....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesz.....zacisnąc nie zaszkodzi, ale ja na nic nie liczę....Hmmm to może ja już kciukasy zacisnę co?? &&& tak na wszelki wypadek ;-)
ile razy kochana tak miałam....ja też.... juz mnie szlag trafia na te mrozy![]()

Znasz mnie bejbe.......tak wiem
od razu wyzywają![]()

siedzę w dwóch grubych swetrach, 2 parach skarpet przy gorącym mleku i nadal mi zimno............

No wiesz.....zacisnąc nie zaszkodzi, ale ja na nic nie liczę....ile razy kochana tak miałam....
No to witaj w klubie przypuszczam, że nie tylko nas....miałam do sklepu jechać ale jak zobaczyłam auto nie huhu nie ruszę się jak trochę odpuści na szybach nie mam ochoty na skrobanie codzienne![]()

Znasz mnie bejbe.......
A nie? Mówisz, że to komplement?![]()

Łoj.....to zrób sobie mleczka gorącego z miodem najlepiej, albo chociaż gorącej herbaty z cytrynką i sokiem malinowym - rozgrzewa. Albo bierz od Anetki grzańcaJa mam 2 pary spodni, 3 bluzki z golfem, 2 pary skarpet i papcie wczoraj specjalnie sobie kupiłam guralskie z kożuchem i czuje się jakbym na dworze była....na termometrze już mam 9 stopni nieżle
Wiem wiem ale potrzymam sobie a co tam ;-)

;-)Troszkę.........chyba bardziej troszkę...ja sie ruszam tylko z psami dzisiaj... M zrobi zakupy jak bedzie z pracy wracał ;-)a ja narzekałam jak było - 5
troszkę
nie...nie komplement... po protu stwierdzam fakt![]()

ja sie ruszam tylko z psami dzisiaj... M zrobi zakupy jak bedzie z pracy wracał ;-)a ja narzekałam jak było - 5![]()
Łoj.....to zrób sobie mleczka gorącego z miodem najlepiej, albo chociaż gorącej herbaty z cytrynką i sokiem malinowym - rozgrzewa. Albo bierz od Anetki grzańca
Potrzymaj - pozwalam;-)

Ja mam 2 pary spodni, 3 bluzki z golfem, 2 pary skarpet i papcie wczoraj specjalnie sobie kupiłam guralskie z kożuchem i czuje się jakbym na dworze była....na termometrze już mam 9 stopni nieżle![]()

Troszkę.........chyba bardziej troszkę...
No tak....fakt jest faktem i nie ma co dyskutować
A na marginesie - już chcę lato..............![]()