• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Czy się bać czy nie nie ważne ale ja nie chce się na Ciebie wydzierać i wyżywać nie ma w tym Twojej winy a przeważnie tak jest, że rykoszetem obrywają Ci co akurat są.

Kurcze pogadaj z lekarzem czemu on Ci tak daje popalić to normalne?
Kochana wiesz, że ze mnie godny przeciwnik i nie dam Ci sobie nawsadzać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Fajno zabrzmiało - ale omińmy już ten temat....
Dzwoniłam do swojego gina ale go nie ma..........
Ja to zganiam na ta torbiel, ale już sama nie wiem........

reklama
a "czy cuś" też??? :-D:-D:-D
:baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
czesc Kochana :-D:-D:-D
współczuje... dzwon i dzwon do nich !!! nie odpuszczaj !!! jak trza to ja przyjechac z odsieczą !!!
a to dla ciebie na rozgrzewkę
grzaniec.jpg

mamunia dzwoniła :-):-)
powiem Wam cos... siedzimy wieczorem (tzn kolo 23-24) z M w sobote w kuchni... popijamy piwko, gadamy, szaszłyczki sie robią... a tu nagle bum... nie ma prądu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie sie wystraszyłam... bo bez pradu u nas ani rusz....
juz oczywiscie mialam wizje ze napewno przez tydzien go nie będzie.... włączyli za ok godzine...ufff...ale ulga :-D:-D:-D

Cześć słońce dziękuje za grzańca nie ma to jak z rana coś pysznego ;-)
Ja czekam kiedy i u nas prąd wyłączą :sorry2:

Kochana wiesz, że ze mnie godny przeciwnik i nie dam Ci sobie nawsadzać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Fajno zabrzmiało - ale omińmy już ten temat....
Dzwoniłam do swojego gina ale go nie ma..........
Ja to zganiam na ta torbiel, ale już sama nie wiem........

Wiem wiem ale po co nam zgrzyt z rana.
No ja nie wiem czy to przez torbiel lepiej go spytaj bo coś mi się nie widzi co by Cię tak bolało

a "czy cuś" też??? :-D:-D:-D
:baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

grzaniec.jpg

mamunia dzwoniła :-):-)
powiem Wam cos... siedzimy wieczorem (tzn kolo 23-24) z M w sobote w kuchni... popijamy piwko, gadamy, szaszłyczki sie robią... a tu nagle bum... nie ma prądu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie sie wystraszyłam... bo bez pradu u nas ani rusz....
juz oczywiscie mialam wizje ze napewno przez tydzien go nie będzie.... włączyli za ok godzine...ufff...ale ulga :-D:-D:-D
Czy "cuś" to sie okaże! :zawstydzona/y::-D:-D:-D
Grzaniec.............................................................(ślinotok)
Ukłony dla mamusi :-)
Bez prądu fajno jest..........można w chowanego bez chowania sie pobawić :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiem kochana, ale pomyśl sobie, że warto!!!! Bo to miłośc no hahaha
Wiesz czego.....przecież....ciiiiiii
Dziękować za kawkię :-)
No bezmyślni i na dodatek uczą od podszewki głupoty dzieci.....żal normalnie :zawstydzona/y:
Nic nie szkodzi, ja cierpliwa nie?! :-D;-)
taaa.....
wiem wiem... ale się ni bój !!!

racja :tak:Ty cierpliwa??!!:szok::szok::szok::szok: hahaaaaaaa :-D:-D:-D:-D

Cześć słońce dziękuje za grzańca nie ma to jak z rana coś pysznego ;-)
Ja czekam kiedy i u nas prąd wyłączą :sorry2:

pyszne i grzeje :-D:-D:-D prosze bardzo :-D:-D:-D
e... nie będzie tak źle!!! :tak::-)

Wiem wiem ale po co nam zgrzyt z rana.
No ja nie wiem czy to przez torbiel lepiej go spytaj bo coś mi się nie widzi co by Cię tak bolało
Zgrzyt...no wiesz na rozgrzewkę? ;-):-D:-D:-D:-D
Teraz wzięłam no-spę forte....(nie wiem czy słusznie...bo wiesz....?) to może mi przejdzie na dodatek jakieś bulgotanie w dole brzucha mam, pewnie na @ nie.......kur****** jak ja tak nie lubić.:zawstydzona/y:

reklama
Zgrzyt...no wiesz na rozgrzewkę? ;-):-D:-D:-D:-D
Teraz wzięłam no-spę forte....(nie wiem czy słusznie...bo wiesz....?) to może mi przejdzie na dodatek jakieś bulgotanie w dole brzucha mam, pewnie na @ nie.......kur****** jak ja tak nie lubić.:zawstydzona/y:

Myśle, że nawet jakby to nospa forte Ci nie zaszkodzi to lek rozkurczowy i biorą go ;-)

taaa.....
wiem wiem... ale się ni bój !!!

racja :tak:Ty cierpliwa??!!:szok::szok::szok::szok: hahaaaaaaa :-D:-D:-D:-D
pyszne i grzeje :-D:-D:-D prosze bardzo :-D:-D:-D
e... nie będzie tak źle!!! :tak::-)

No ja myśle, że nie będzie tak żle bo tak jak Ty bez prądu ani rusz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry