• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Co się złościsz?? Wiesz ile mam w domu temperatury?? 11 stopni i lód do połowy szyb prawie...powód do radości?
Oj spokojnie........u mnie 15 z rana było i nie narzekam.....dopiero co rozpalone w kominku :zawstydzona/y:Toć niczyja wina, że taka pogoda jest........ubierz się ciepło i przeczekaj, pewnie starają się admini coś zdziałać.........

reklama
Oj spokojnie........u mnie 15 z rana było i nie narzekam.....dopiero co rozpalone w kominku :zawstydzona/y:Toć niczyja wina, że taka pogoda jest........ubierz się ciepło i przeczekaj, pewnie starają się admini coś zdziałać.........

Ja spokojna nie będe bo ta awaria jest od grudnia i panowie widać mocno działają i nie mam innej możliwości podgrzania. no nie wina niczyja bo jakby nie było zimno tak jest od kilku dni...proszę Cię

Oj to niech będzie chociaż prosto, a nie pod górę! Kochana starajcie się...starajcie....:tak:
Pada cały czas.........i jest cudnie......bajkowo - jakby to Czesio powiedział ;-)
Mój mądry małż zostawił na noc auto na "zewnętrznym", na dodatek otwarte...w środku dokumenty.......:zawstydzona/y:
No ....ciiiiiiiiiii...ale wiesz, że się bojam? jak nigdy...
ja się staram ;-)ale czzasami sił brakuje
łooo... pewnie śpieszył się tak do Ciebie i zapomniał :-D:-D:-D:-D
"czego się boisz goopia ??"... ciiiiiiiiiiiiii

Poproszę...małą......;-)

prosze
images

Nie no bez komentarza......i po co znaki z napisem "NIE KARMIĆ ZWIERZĄT?

no... ludzie niestety nie myślą :sorry2:

przperaszam że tak długo ale mamusia dzwoniła :-)

ja się staram ;-)ale czzasami sił brakuje
łooo... pewnie śpieszył się tak do Ciebie i zapomniał :-D:-D:-D:-D
"czego się boisz goopia ??"... ciiiiiiiiiiiiii
prosze
images

no... ludzie niestety nie myślą :sorry2:
przperaszam że tak długo ale mamusia dzwoniła :-)
Wiem kochana, ale pomyśl sobie, że warto!!!! Bo to miłośc no hahaha
Wiesz czego.....przecież....ciiiiiii
Dziękować za kawkię :-)
No bezmyślni i na dodatek uczą od podszewki głupoty dzieci.....żal normalnie :zawstydzona/y:
Nic nie szkodzi, ja cierpliwa nie?! :-D;-)

Nie wiem czy dobrze........ja sie nie bać od Ciebie oberwać.....
Jajnik boli nadal.....

Czy się bać czy nie nie ważne ale ja nie chce się na Ciebie wydzierać i wyżywać nie ma w tym Twojej winy a przeważnie tak jest, że rykoszetem obrywają Ci co akurat są.

Kurcze pogadaj z lekarzem czemu on Ci tak daje popalić to normalne?

reklama
I pranie wstawione....

a "czy cuś" też??? :-D:-D:-D

ANETKA o to poszło - Wykrywacz metali Dominator 2 + Pinpointer :: Wykrywacze metali Armand - Sklep ...............i mam się nadal nie denerwować....no powiedz...?:zawstydzona/y:

:baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Heloł z rana nie tak wczesnego

Szlak mnie trafi :wściekła/y: już mi nie grzeją dwa grzejniki a w salonie tylko góra kur** :wściekła/y:a szanownych panów z administracji nie widać

czesc Kochana :-D:-D:-D

Co się złościsz?? Wiesz ile mam w domu temperatury?? 11 stopni i lód do połowy szyb prawie...powód do radości?

współczuje... dzwon i dzwon do nich !!! nie odpuszczaj !!! jak trza to ja przyjechac z odsieczą !!!
a to dla ciebie na rozgrzewkę
grzaniec.jpg

ANETKA, gdzie ta kawa? :-D
Na faję pewnie polazłaś he?

mamunia dzwoniła :-):-)

powiem Wam cos... siedzimy wieczorem (tzn kolo 23-24) z M w sobote w kuchni... popijamy piwko, gadamy, szaszłyczki sie robią... a tu nagle bum... nie ma prądu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie sie wystraszyłam... bo bez pradu u nas ani rusz....
juz oczywiscie mialam wizje ze napewno przez tydzien go nie będzie.... włączyli za ok godzine...ufff...ale ulga :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry