ewelina28
Dum Spiro Spero...
Buzia maleńkajoł
co to za mina ???![]()

Kolejny "gorszy" dzień..............czuję się fatalnie..........pół nocy nie spałam.......
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Buzia maleńkajoł
co to za mina ???![]()

Na śniadanko serek wiejski i normalnie ślinotoku dostałam........![]()

Buzia maleńka
Kolejny "gorszy" dzień..............czuję się fatalnie..........pół nocy nie spałam.......
:-)W sklepie stałam pół godziny i patrzyłam się coby tu na śniadanko wybrać i wyobraź sobie, że chciało mi się wszystkiego
oj kochana...biedactwo .... to można Ci jakoś humorek polepszyc ???:-)
i zaprzestałam na serku...W sklepie stałam pół godziny i patrzyłam się coby tu na śniadanko wybrać i wyobraź sobie, że chciało mi się wszystkiegoi zaprzestałam na serku...
Dzięki skarbie, ale chyba nie można mi poprawić humorku. Chociaż wczoraj sama się rozbawiłam, ale dzisiaj po prostu fizycznie padam na łeb.......
Pół nocy napierdzielał mnie jajnik....i teraz na nowo......
Ale spoko, spoko.....przeżyję.......;-)

No smaczki....tymbardziej, że ja raczej nie lubić wiejskiego - zawsze mówiłam, że to "kozie bobki"ech...smaczki smaczki ;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-)
ja serka nie lubic
oj.... biedactwo.... to może powinnaś się położyc... i spróbowac się zdrzemnąc...?
a w to nie wątpie![]()

a wpierdzielam, aż mi się uszy trzęsą......ANETKO, a jak u Ciebie???? Wiesz....
A pogoda jak tam?
Bo ja dziś z rana zanim auto odskrobałam i odśnieżyłam to zrezygnowałam i z buta do sklepu poszłam![]()

No smaczki....tymbardziej, że ja raczej nie lubić wiejskiego - zawsze mówiłam, że to "kozie bobki"a wpierdzielam, aż mi się uszy trzęsą......
Ta.....położyć...myślisz, że ja zasnąć??? JA????

Idę wstawię jakieś pranie czy coś....................
ZW