• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-D:-D:-D:-D

oj kochana...biedactwo .... to można Ci jakoś humorek polepszyc ??? :sorry2::-)
W sklepie stałam pół godziny i patrzyłam się coby tu na śniadanko wybrać i wyobraź sobie, że chciało mi się wszystkiego :sorry2: i zaprzestałam na serku...

Dzięki skarbie, ale chyba nie można mi poprawić humorku. Chociaż wczoraj sama się rozbawiłam, ale dzisiaj po prostu fizycznie padam na łeb.......
Pół nocy napierdzielał mnie jajnik....i teraz na nowo......
Ale spoko, spoko.....przeżyję.......;-)

W sklepie stałam pół godziny i patrzyłam się coby tu na śniadanko wybrać i wyobraź sobie, że chciało mi się wszystkiego :sorry2: i zaprzestałam na serku...

Dzięki skarbie, ale chyba nie można mi poprawić humorku. Chociaż wczoraj sama się rozbawiłam, ale dzisiaj po prostu fizycznie padam na łeb.......
Pół nocy napierdzielał mnie jajnik....i teraz na nowo......
Ale spoko, spoko.....przeżyję.......;-)

ech...smaczki smaczki ;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-)
ja serka nie lubic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

oj.... biedactwo.... to może powinnaś się położyc... i spróbowac się zdrzemnąc...?

a w to nie wątpie :-D:-D:-D

ech...smaczki smaczki ;-);-);-);-);-):-):-):-):-):-)
ja serka nie lubic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

oj.... biedactwo.... to może powinnaś się położyc... i spróbowac się zdrzemnąc...?

a w to nie wątpie :-D:-D:-D
No smaczki....tymbardziej, że ja raczej nie lubić wiejskiego - zawsze mówiłam, że to "kozie bobki" :-D:-D a wpierdzielam, aż mi się uszy trzęsą......
Ta.....położyć...myślisz, że ja zasnąć??? JA????

ANETKO, a jak u Ciebie???? Wiesz....
A pogoda jak tam?
Bo ja dziś z rana zanim auto odskrobałam i odśnieżyłam to zrezygnowałam i z buta do sklepu poszłam :zawstydzona/y:

u mnie różnie... kwadratowo i podłużnie... do przodu... ale pod góree ;-)

haha Tyś to udana jest :-D:-D:-D:-D
A pogoda masakra.... mgła i jakoś tak buro... ech... no i mrozy które doprowadzają mnie już do szału :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pada u Was śnieżek?

No smaczki....tymbardziej, że ja raczej nie lubić wiejskiego - zawsze mówiłam, że to "kozie bobki" :-D:-D a wpierdzielam, aż mi się uszy trzęsą......
Ta.....położyć...myślisz, że ja zasnąć??? JA????

hmmm...... ciiiiiiii........
a nie??? :-D:-D:-D

reklama
1264550164_by_wildpirate_500.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry