• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

musze polozyc malego..... :) wczoraj tom zdjal szczebelki z lozeczka i juz ma normalne lozko co by sie przyzwyczail do takiego spania poza tym mi ciezko bylo juz wsadzwc go do srodka i wyjmowac troche sobie wazy chlopak :):)) cala noc przespal ladnie tylko nad ranem mu sie wypadlo bo sie w kolderke zawinal:-):-):-) a teraz mam nadzieje ze nie bedzie mi uciekal jak jest dzien.... jednak noc to co innego wiec mam nadzieje ze choc na chwile zasnie co ja tez troche sie poloze ;)

reklama
Hejka:-)
pozdrawiamy wsyztskich PODCZYTUJACYCH:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziękować dziękować, podczytuję regularnie:-)

To już bardziej zaawansowany tekst :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chcesz banana ?????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ojjj dana dana hop siup
śniegu po kolana
może chcesz banana
usiądz na kolana
aż wytryśnie śmietana
i będziesz rozebrana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hicior nie ma co:-D:-D:-D

Madziu kochana gdzie się podziałaś??
Jestem:-) melduję się że jeszcze nie zamarzłam:-D:-D jak pracuję to czas tak mi leci że nie wiem jaki jest dzień tygodnia:szok: Jestem z pracy bardzo zadowolona, czasami warto iść na zwolnienie aby człowieka docenili.
Słuchajcie jaki numer, mam adoratora:szok::szok::szok: szkoda tylko że od pierwszego dnia pracy nie przypadł mi do gustu i działa na mnie jak płachta na byka, najgorsze jest to ze nic go nie zniechęca, już brak mi pomysłów, jak słyszę słoneczko zrób coś dla mnie, to nóż w kieszeni mi sie otwiera, na dodatek chłopaki go podpuszczają więc jest bardzo wesoło:tak:

Pozdrawiam Was serdecznie, buuuuuziaki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry