• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

haha to tak jak moja Nuka :-p:-p:-p:-p:-p tez nie tknie sie wielu rzcezy :szok::szok::szok: normalnie jak NIE-PIES :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
za to Shira...ech :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ty to juz takie przygotowania do urodzinek... hehe znajac mnie to bym zaczelka wszystko w sobote robic :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
No tak.....robię wsio z myślą o sobocie, a wiesz znając moich nabliższych to i w niedzielę na poprawkę przylezą, więc czy chciał czy nie żarcia trzeba jak dla armii, bo na prawdę sporo osób będzie.........:zawstydzona/y:
A gdzie torta zrobić? Ciasto upiec?

reklama
Violcia a co ja tu widze...... ty lasencja odpocznij troche cos mi sie wydaje ze ostatnio cosik sie z Toba dzieje..... malo do nas zagladasz i jakos humorek chyba nie najlepszy :* glowa do gory Malenka :*

No tak.....robię wsio z myślą o sobocie, a wiesz znając moich nabliższych to i w niedzielę na poprawkę przylezą, więc czy chciał czy nie żarcia trzeba jak dla armii, bo na prawdę sporo osób będzie.........:zawstydzona/y:

łooo...
to normalnie ogromne przyjecie sie zapowaida !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
ech... a mnie tam nie bedzie :-p:-p:-p:-p

heheh ja tam torta kupuje gotowego a co :):):) nie chce mi sie robic na szczescie nie ma myle gosci :):):)

łooo...
to normalnie ogromne przyjecie sie zapowaida !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
ech... a mnie tam nie bedzie :-p:-p:-p:-p
Tylko, że ja nie chciałam tego przyjęcia!!!!!!!!!!!!:no::no::no::no:
Ale co zrobić, jak się zapowiedzieli, że będą.....ech......
Szkoda, że Cię nie będzie, ech kochana chyba po nocy byśmy siedziały i gadały....nadrabiając całe życie :-D:-D:-D:-D:-D:-D przy winku nie??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry