• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
zmykam moje drogie.... bo w domu to ja dzisiaj nic nie zrobilam :szok::szok::szok::szok: przez Was !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

do zobaczenia jutro na kawce :-D milego popoludnia :-D:-D:-D

Ewelinka
nie zapomnij wpuscic psiaka z powrotem do domu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Spoko spoko zaraz po niego idę i kupy trza wyzbierać - od czarnej roboty to ja w tym domu jestem widzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Milutkiego Kochana i dziękuję za miły dzionek....
Moja Ty Duszyczko****buź*** i pozdrówka dla Łukaszka i przytulaski dla psiaków....:-D:-D:-D

Ja też uciekam, bo roboty jeszcze full, poza tym zaraz P wraca, trza obiadek sporządzić, na zakupy jechać.....

Milutkiego dnia Kochan Pindeczki Moje*** :-D:-D:-D:-D
Dziękuję za milutki dzionek i jutro na kawce - zlot czarownic obowiązkowy!!! :-D:-D:-D - chociaż nie wiem czy ja będę...:-D:-D:-D:-D:-D
BUZIAM*****

dzień dobry :-D

Spoko spoko zaraz po niego idę i kupy trza wyzbierać - od czarnej roboty to ja w tym domu jestem widzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Milutkiego Kochana i dziękuję za miły dzionek....
Moja Ty Duszyczko****buź*** i pozdrówka dla Łukaszka i przytulaski dla psiaków....:-D:-D:-D

hahahaha...no ktos musi byc ;-);-);-);-)
Polecam sie na przyszłosc :-D:-D:-D
dziekuje za pozdrowienia i melduje ze psiaki wyprzytulane :-D:-D:-D cała trójka kazała podziekowac :tak::tak::-):-)

a.... M sie strasznie grill spodobal :-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

J
Dziękuję za milutki dzionek i jutro na kawce - zlot czarownic obowiązkowy!!! :-D:-D:-D - chociaż nie wiem czy ja będę...:-D:-D:-D:-D:-D
BUZIAM*****

będziesz :cool2::cool2::cool2::cool2:

Jakby mnie jutro nie było -
- miłego weekendu życzę wszystkim!!!! Ciepełka i uśmiechu!!!! :-):-):-):-)

masz byc... chociaz na chwile... co Ty se wyobrazasz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

Rudzia jak dzisiaj pogoda...? lepi troszke?

Danusia
i jak ? spotkanko miło minelo??? kawka czeka :-D:-D:-D

Madzia
dobrze ze juz prawie weekend bo ty sie biedactwo przepracowujesz ;-);-);-):-D:-D:-D
jak tam Twój adorator?? :-p:-p:-p

Gabrysia !!!!!!!!!!!!!!! zagladaj tutaj no !!!! :-D:-D:-D

Majsi jak tam??? w dwupaczku nadal ??? :-D:-D:-D

Wiola pozdrawiam gorąco !!! :tak::tak::tak:

Sówka a Ty jak sie czujesz???

Marti jak Macius??? mówi juś coś ;-);-);-);-):-D:-D:-D

Ola ja wiem ze nas podczytujesz... dlaczego nie napiszesz chociaz "czesc"?? :wściekła/y::-):tak:

Iwonka a Ty gdzie sie podziales, hę??

Iza co u Ciebie? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry