• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Cześć kochane

Anecia nie było soptkanka leżałam nie żywa i wymiotywująca...nawet nie wpytaj dzień okropny wczoraj był dziś już lepiej na szczęście :sorry2:

KAWY!!!!!!!!!!!!!!!!

biedactwo... ciesze sie ze dzisiaj już lepiej :-)
termos_el_2.jpg

prosze cały termos kawy !!! :-D:-D:-D

ale ilez mozna nooooooo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja wymiekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochana... jeszcze nawet luty sie nie zaczal:PPPP :-D:-D:-D

Cześć kochana:*** nie przejmuj się u mnie dziś auta nie było widać spod czapy śniegu i słyszałam, że tak ma być do marca...czujecie to?? :baffled:

do marca.... o matko :-D:-D:-D

to bedzie dramat:zawstydzona/y::zawstydzona/y: juz przeciez sa podtopienia ojjjjj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No będą już się zaczynaja powoli a co będzie dalej nawet nie myslę :no:

biedactwo... ciesze sie ze dzisiaj już lepiej :-)
termos_el_2.jpg

prosze cały termos kawy !!! :-D:-D:-D
Kochana... jeszcze nawet luty sie nie zaczal:PPPP :-D:-D:-D
do marca.... o matko :-D:-D:-D

Kocham Cię za ten termos normalnie :-) dziękuje życie ratujesz :-)
No do marca...echh siem mi to nie podoba wcale :no:

reklama
Właśnie doczytałam i Wiola przesadzasz i to bardzo trzeba mieć trochę dystansu i do siebie i do żartów, żadna z nas nie miała zamiaru się z Ciebie naśmiewać, zwykłe żarty...szkoda, że odbierasz to inaczej. Musisz się nauczyć śmiać nie tylko z innych ale i z siebie. Mam nadzieje, że uda Ci się to. Ciesz się z tego co masz, sporo ludzi nie ma nawet połowy tego co Ty.
Zgadzam się z dziewczynami i tym co napisały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry