Danula
czekam ciągle czekam.....
czesc Danusiu :* ano znow SNIEG![]()
Cześć kochana:*** nie przejmuj się u mnie dziś auta nie było widać spod czapy śniegu i słyszałam, że tak ma być do marca...czujecie to??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc Danusiu :* ano znow SNIEG![]()

Cześć kochana:*** nie przejmuj się u mnie dziś auta nie było widać spod czapy śniegu i słyszałam, że tak ma być do marca...czujecie to??![]()

no brak mi slow

no brak mi slow
jak zima taka to latem bedzie PLUS 50 chyba![]()

A wyobrażasz sobie co się będzie działo jak zacznie ten śnieg się topić?? Jak nic znowu powodzie...nawet nie myślę![]()

juz przeciez sa podtopienia ojjjjj

Cześć kochane
Anecia nie było soptkanka leżałam nie żywa i wymiotywująca...nawet nie wpytaj dzień okropny wczoraj był dziś już lepiej na szczęście
KAWY!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ilez mozna noooooooja wymiekam
![]()

Cześć kochana:*** nie przejmuj się u mnie dziś auta nie było widać spod czapy śniegu i słyszałam, że tak ma być do marca...czujecie to??![]()

to bedzie dramatjuz przeciez sa podtopienia ojjjjj
![]()

biedactwo... ciesze sie ze dzisiaj już lepiej :-)
![]()
prosze cały termos kawy !!!
Kochana... jeszcze nawet luty sie nie zaczalPPP
do marca.... o matko![]()

Kocham Cię za ten termos normalnie :-) dziękuje życie ratujesz :-)
No do marca...echh siem mi to nie podoba wcale![]()

polecam sie
no mnie tez raczej nie
przeczytajcie sobie... ja padłam
Nie złodzieje, a śnieg ukrył auto - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań

no tu nie ma nic do śmiechu dobrze, że ja zapamiętałam gdzie mam swoje bo pewnie byłoby dziś bardzo podobnie :-d:-d:-d:-d:-d