• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wiesz muszę się wybrać do jakiś panów co lubią pogrzebać w fonach ale nie wiem czy to co da już tyle się naszukałam i nic. Zobaczę co się da zrobić :tak:
Kochana cudownie bo już mam w domu ciepło :-) był w niedzielę mój przyjaciel z żoną trochę się na tym zna i okazało się, że zapiekła się iglica w pokrętle i zrobił nam oba kaloryfery. Teraz to ja rozumiem siedzę sobie w krótkim rękawku :tak:
A reszta może być nie jest żle ;-)

A co u Ciebie??

a... no to sie ciesze... bo marznac to chyba najgorsze co moze byc ;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2:

a u mnie jakos leci... do przodu Kochana :tak:
wszystko po staremu :-)

Dzień dobry :)
Przyszłam się przywitać i znikam na śniadanko i do urzędu pozałatwiać jeszcze co nie co bo ja chyba już nigdy nie urodze :baffled:
Miłego dnia kobietki :)

Ty jeszcze w dwupaczku??? :-D:-D:-D:-D
Miłego dnia kochana... uwazaj na siebie :tak::tak::tak::-):-)

No też myślę właśnie nad erą kiedyś byłam może czas zobaczyć co mają ciekawego ;-)

iesz... popatrzec zawsze mozna :-) a moz i jakas oferta Ci sie spodoba :-)

a... no to sie ciesze... bo marznac to chyba najgorsze co moze byc ;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry2:
a u mnie jakos leci... do przodu Kochana :tak:
wszystko po staremu :-)
Ty jeszcze w dwupaczku??? :-D:-D:-D:-D
Miłego dnia kochana... uwazaj na siebie :tak::tak::tak::-):-)
iesz... popatrzec zawsze mozna :-) a moz i jakas oferta Ci sie spodoba :-)

No teraz nie marznę i nie mam lodu jak na razie na szybach :-D:-D:-D:-D:-D
Pewnie, że popatrze tym bardziej, że będe teraz mamie numer przenosić bo ma koniec umowy w orange to od razu bym jej też do ery przeniosła będzie taniej dzwonić. Muszę się dowiedzieć jak mają z połączeniami do innych sieci lub stacjonarne bo to dla mnie najważniejsze :tak:

No teraz nie marznę i nie mam lodu jak na razie na szybach :-D:-D:-D:-D:-D
Pewnie, że popatrze tym bardziej, że będe teraz mamie numer przenosić bo ma koniec umowy w orange to od razu bym jej też do ery przeniosła będzie taniej dzwonić. Muszę się dowiedzieć jak mają z połączeniami do innych sieci lub stacjonarne bo to dla mnie najważniejsze :tak:

ja Ci nie pomoge bo nawet nie wiem ile place za polaczenia... dzieki temu ze juz dlugo jestesmy z M w erze... mamy troszke inne stawki ;-)

To kawki zrób dwie od razu :-)

nawet nie musialas mowic... od razu dwie zrobilam :-)

ja Ci nie pomoge bo nawet nie wiem ile place za polaczenia... dzieki temu ze juz dlugo jestesmy z M w erze... mamy troszke inne stawki ;-)
nawet nie musialas mowic... od razu dwie zrobilam :-)

Już znalazłam co chciałam idę do salonu jak będe blisko i popytam dokładnie :tak:

Dziękuje Ci pamiętasz jak zawsze :-)

:szok: matko jak mój chłop gada przez sen :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jaka ładna :-D:-D:-D:-D
ech mamusia dzwonil zeby mi powiedziec zebym uwazala na siebie... śniło jej sie małe dziecko... no to teraz powoli probuje nie wpasc w panike :sorry2:

No słuchaj ładne kobiety mają ładne telefony :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A małe dziecko na to co jest?? Bo mi się często śni :sorry2: a kto nie wpada w panikę Ty czy mama??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry