• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
No słuchaj ładne kobiety mają ładne telefony :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A małe dziecko na to co jest?? Bo mi się często śni :sorry2: a kto nie wpada w panikę Ty czy mama??

świete słowa :-D:-D:-D

mojej mamie jak sni sie male dziecko zawsze cos niedobrego sie dzieje... ale to nie jest tak ze kazdemu... akurat wlasnie u mamuski male dziecko zwiastuje cos niedobrego...
ja... bo sie bac.... jeszcze mama mi mowi "jeździj ostroznie" :szok::szok::szok: ech... trza uwazac przez najblizesz dni :tak:

świete słowa :-D:-D:-D
mojej mamie jak sni sie male dziecko zawsze cos niedobrego sie dzieje... ale to nie jest tak ze kazdemu... akurat wlasnie u mamuski male dziecko zwiastuje cos niedobrego...
ja... bo sie bac.... jeszcze mama mi mowi "jeździj ostroznie" :szok::szok::szok: ech... trza uwazac przez najblizesz dni :tak:

Oj kochana to uważąj na siebie ale mam nadzieje, że to tylko zmyłka senna ;-)
U mnie się nic nie dzieje po takim śnie widać ja mam inaczej :-)

haha... poplulam się kawą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
podpytaj go jak sie obudzi :-D:-D:-D

Uważaj bo się poparzysz :-D:-D:-D:-D

Nie będzie nic pamiętał nigdy nie pamięta a dość często coś tam mruczy sobie przez sen szczególnie jak jest po nockach :-D:-D:-D:-D

Oj kochana to uważąj na siebie ale mam nadzieje, że to tylko zmyłka senna ;-)
U mnie się nic nie dzieje po takim śnie widać ja mam inaczej :-)

Uważaj bo się poparzysz :-D:-D:-D:-D

Nie będzie nic pamiętał nigdy nie pamięta a dość często coś tam mruczy sobie przez sen szczególnie jak jest po nockach :-D:-D:-D:-D

ech... no wlasnie zawsze cos sie dzieje... jak mamie sie sni dziecko...ech... czasami to nic "wielkiego" a czasmi...ech :sorry2:
wiec napewno bede na siebie uwazac :tak:

no to masz wesoło :-D:-D:-D

ech... no wlasnie zawsze cos sie dzieje... jak mamie sie sni dziecko...ech... czasami to nic "wielkiego" a czasmi...ech :sorry2:
wiec napewno bede na siebie uwazac :tak:

no to masz wesoło :-D:-D:-D

Będzie wsio ok tylko spokojnie :-)
Ale uważać nie zaszkodzi :tak:

No mam czasami słucham go jak zaczyna coś tam mruczeć bo se myśle, że jak co nabroił to się wygada :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry