• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
:wściekła/y: siem mi znowu zresetował szlak dziś robie system na nowo bo mnie coś trafi :wściekła/y:

Ty se tak nie żartuj :-D:-D:-D:-D
Zaraz lece a raczej idę skrobać a potem jadę :-D:-D:-D:-D:-D

Jak bym widziała przez te wzorki to jadę z takimi :-D:-D:-D:-D:-D
Optymistka wiosna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

przez okno go !!! przez okno !!! :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ehhhh... coś się nie moge wyleczyć do końca, chyba śmignę dzisiaj do lekarza:baffled: Jakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję:baffled: No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało:szok::szok::szok:

to Ty jeszcze u lekarza nie bylas!!??? ech... chyba Ci sie klaps nalezy !!! :sorry2:

Dobra kochane ja muszę uciekać zrobić się na bustwo co w moim przypadku wymaga czasu i spoooooooooooooro roboty i nie jest rzeczą łatwą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia kochane buziam :****
Papapa

taaa..... kokietka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
trzyamjs sie kochana i uwazaj na siebie :tak::tak::-)

dziendoberek :):):):)

zastalam jeszcze kogos????

ja !! ja jestem !!!:-D

dzien dobry Anetko :)

widze ze wiekszosc czarownic z sabatuu wybyla :)):):))

ja tez sie dzis wybieram na zakupki i do banku wiec wydawac pieniazki ehhhhhh ;)

no... polazły wredoty ;-);-);-):-D:-D:-D

ja pozniej tez jade do babci a przy okazji podbije w koncu karty gwarancyjne do szprzetow....jak nie zapomne bo na razie caly czas zapominam wogole je wziasc ze soba :-D:-D:-D

a co bedziesz kupowac dobrego???

ide wziasc szałer :-D

no... polazły wredoty ;-);-);-):-D:-D:-D

ja pozniej tez jade do babci a przy okazji podbije w koncu karty gwarancyjne do szprzetow....jak nie zapomne bo na razie caly czas zapominam wogole je wziasc ze soba :-D:-D:-D

a co bedziesz kupowac dobrego???

ide wziasc szałer :-D

musze uzupelnic lodowke bo za chwile mi tylko swiatlo zostanie :):):):) i zaplacic rachunek za avon ;):):)

ja wcinam sniadanko i tez sie zabieram na ogarniecie sie:tak::tak::tak:

A mnie jak zwykle wcięło :sorry2: Tak to jest pracować w domu, i to w dodatku jak jestem sama (czyt. teściowa w pracy:-D) zamiast pracować to ja zaraz zajęcia sobie wyszukuję - pranie, gotowanie, sprzątanie...:-) Eh, mogę się wyżyć na maxa. Bo wiecie przy niej to tak nie bardzo, bo zaraz ,,zrób to tak"...,,a ja to robię najlepiej, może Ci pokażę?" itd.....:baffled::-D:-D

Milutkiego dzionka życzę :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry