Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
siem mi znowu zresetował szlak dziś robie system na nowo bo mnie coś trafi
Ty se tak nie żartuj
Zaraz lece a raczej idę skrobać a potem jadę
Jak bym widziała przez te wzorki to jadę z takimi
Optymistka wiosna![]()

ehhhh... coś się nie moge wyleczyć do końca, chyba śmignę dzisiaj do lekarzaJakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję
No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało
![]()

Dobra kochane ja muszę uciekać zrobić się na bustwo co w moim przypadku wymaga czasu i spoooooooooooooro roboty i nie jest rzeczą łatwą
Miłego dnia kochane buziam :****
Papapa

:-)dziendoberek![]()
zastalam jeszcze kogos????

dzien dobry Anetko
widze ze wiekszosc czarownic z sabatuu wybyla)
)
ja tez sie dzis wybieram na zakupki i do banku wiec wydawac pieniazki ehhhhhh![]()

no... polazły wredoty ;-);-);-)
ja pozniej tez jade do babci a przy okazji podbije w koncu karty gwarancyjne do szprzetow....jak nie zapomne bo na razie caly czas zapominam wogole je wziasc ze soba
a co bedziesz kupowac dobrego???
ide wziasc szałer![]()

Tak to jest pracować w domu, i to w dodatku jak jestem sama (czyt. teściowa w pracy
) zamiast pracować to ja zaraz zajęcia sobie wyszukuję - pranie, gotowanie, sprzątanie...:-) Eh, mogę się wyżyć na maxa. Bo wiecie przy niej to tak nie bardzo, bo zaraz ,,zrób to tak"...,,a ja to robię najlepiej, może Ci pokażę?" itd.....