• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
A dziekuję Ewelinko, u mnie nawet dobrze :-) Tak Jak Ty jestem dzisiaj z doskoku, obiadek, praca itp :-) Ale zaraz biorę się za szlifowanie angielskiego - mam troszke zaległości :sorry2:

Troszke tez zestresowana jestem, mój P. dzisiaj pierszy dzień w pracy i czekam na jakieś info... napisał mi jedynie ,, pisze aby powiedzieć Ci, że żyję":baffled: - hmmm w sumie tez zadowalające :-D:-D:-D

A dziekuję Ewelinko, u mnie nawet dobrze :-) Tak Jak Ty jestem dzisiaj z doskoku, obiadek, praca itp :-) Ale zaraz biorę się za szlifowanie angielskiego - mam troszke zaległości :sorry2:
To dobrze, że....dobrze :-D:-D:-D
No tak...obowiązki - niestety, ja dziś wsio na ostatnią chwilkę, bo niedawno wróciłam ;-)Oj, to nadrabiaj zaległości kochana :tak:i miłego wkuwania życzę ;-)

Z facetami chyba tak juz jest :-D:-D:-D

Kochana, przepraszam Cię, ale musze znikać....

Ps. wstawiłam swoje zdjątko (avatar) :sorry2:

Ach Ci faceci ;-) Byle krótko, zwięźle i na temat :-D:-D:-D
OK, kochana.....
Życzę Ci milutkiego dzionka - buźka :-)

PS. Zdjęcie miód-malina - ładna z Ciebie dziewczyna :-)

Dziekuję :sorry2: Własnie grzebałam w kombie i je znalazłam, ma juz ponad trzy lata, ale dużo sie nie zmieniłam:sorry2:

Buziam Cię i do następnego klikania :-)

reklama
Łapię jakiegoś chwilowego doła......najchętniej z łóżka bym nie wstawała.....ale wiem że trzeba.......
.......i wiem co teraz powiecie! Że mam się trzymać - trzymam się.....byle jak ale się trzymam.....
...jutro kolejna rocznica odejścia mojego drugiego Aniołka......ból powraca i nie prawdą jest że czas leczy rany.......blizny i tak zostają - na zawsze.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry