• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
staram sie tak trzymac... a sama wiesz ze nie zawsze mi sie udaje.... ale wazne zeby sie strac... bo co innego nam zostało :tak::-)
Kochana to zupełnie jak ja....staram się jak mogę, daję z siebie wszystko, ale przychodzi dzień, jak ten i wszystko traci sens.....wiem, że to chwilowe.....choć serce boli cały czas, ale nikt nie mówił, że łatwo będzie......poza tym nikt za mnie tego bólu nie przeżyje, więc coby sie nie działo trzeba brać dupę w troki i się nie poddawać......
Ale z łóżka to bym najchętniej nie wstawała.....

a ja od rana wypatruje snieżku...i tak teraz kukam przez okno i widze ze delikatnie pruszyc zaczyna :-)
U nas bożego świata prawie że nie widać.......tak sypie....

zaraz wracam... ide zrobic sobie kawke...chcesz tez? :-)
Poproszę....

Kochana to zupełnie jak ja....staram się jak mogę, daję z siebie wszystko, ale przychodzi dzień, jak ten i wszystko traci sens.....wiem, że to chwilowe.....choć serce boli cały czas, ale nikt nie mówił, że łatwo będzie......poza tym nikt za mnie tego bólu nie przeżyje, więc coby sie nie działo trzeba brać dupę w troki i się nie poddawać......
Ale z łóżka to bym najchętniej nie wstawała.....

U nas bożego świata prawie że nie widać.......tak sypie....

Poproszę....

dokładnie kochana...dokładnie...

u nas taki mlautki sniezek pada ;-)

prosze :-)
images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry