Anetka83
zbyt wiele...
Dziękuję kochana.....*
A co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
bo ja zawsze, wszedzie i o każdej porze

:**a ja dziekowac... dobrze tfu tfu ;-)
nawet nastroj jakis taki pozytywny
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję kochana.....*
A co tam u Ciebie? Jak się czujesz?

:**
;-)Wiem kochana......i dziękuję Ci za wszystko*bo ja zawsze, wszedzie i o każdej porze:**
a ja dziekowac... dobrze tfu tfu ;-)
nawet nastroj jakis taki pozytywny;-)
Wiem kochana......i dziękuję Ci za wszystko*
To dobrze, że..............dobrze....i nastrój pozitiv - tak trzymać.....
:-)U nas śnieżyca...........z cmentarza wróciłam jak bałwanek......
Kochana to zupełnie jak ja....staram się jak mogę, daję z siebie wszystko, ale przychodzi dzień, jak ten i wszystko traci sens.....wiem, że to chwilowe.....choć serce boli cały czas, ale nikt nie mówił, że łatwo będzie......poza tym nikt za mnie tego bólu nie przeżyje, więc coby sie nie działo trzeba brać dupę w troki i się nie poddawać......staram sie tak trzymac... a sama wiesz ze nie zawsze mi sie udaje.... ale wazne zeby sie strac... bo co innego nam zostało:-)
U nas bożego świata prawie że nie widać.......tak sypie....a ja od rana wypatruje snieżku...i tak teraz kukam przez okno i widze ze delikatnie pruszyc zaczyna :-)
Poproszę....zaraz wracam... ide zrobic sobie kawke...chcesz tez? :-)
Kochana to zupełnie jak ja....staram się jak mogę, daję z siebie wszystko, ale przychodzi dzień, jak ten i wszystko traci sens.....wiem, że to chwilowe.....choć serce boli cały czas, ale nikt nie mówił, że łatwo będzie......poza tym nikt za mnie tego bólu nie przeżyje, więc coby sie nie działo trzeba brać dupę w troki i się nie poddawać......
Ale z łóżka to bym najchętniej nie wstawała.....
U nas bożego świata prawie że nie widać.......tak sypie....
Poproszę....
Dziękować....dokładnie kochana...dokładnie...
u nas taki mlautki sniezek pada ;-)
prosze :-)![]()