• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Łapię jakiegoś chwilowego doła......najchętniej z łóżka bym nie wstawała.....ale wiem że trzeba.......
.......i wiem co teraz powiecie! Że mam się trzymać - trzymam się.....byle jak ale się trzymam.....
...jutro kolejna rocznica odejścia mojego drugiego Aniołka......ból powraca i nie prawdą jest że czas leczy rany.......blizny i tak zostają - na zawsze.....

:-(:-( Muszę Ci przyznać rację:-(jedyne co mogę w takiej chwili powiedzieć to mocno Cię przytulam.

reklama
Hej Kobietki :)
Melduję się, że nadal w dwupaku jestem choć dzidzie mam tak nisko, ze czuje jak bym miala ja zgubic to wody mi nie odchodza i lekarz kazal czekac w domu choc stwierdzil ze juz jest sporo po terminie :baffled: I zaczynam się już wkurzać :wściekła/y: Tym bardziej, że Ł będzie musiał na początku marca płynąć w rejs na 4 mies a Dzidzia jak nie chce wyjść tak nie chce :baffled: Z tego wszystkiego nadal spać nie mogę :-(A tak poza tym to u mnie bez zmian. Pozdrawiam cieplutko w tą śnieżyce i tymczasem :*
Milego poranka :)

Byle jak ale się trzymam......muszę przecież......
......byłam już na cmentarzu..........no i mama jest przy mnie, bo wie.......
P całą noc też płakał.....tylko jak się spytałam, czy płacze to się wyparł.....te chłopy.....

Kochana ... dobrze ze mamusia jest z Tobą.... ja tylko tak wirtualnie niestety moge... ale całym sercem z Wami...:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry