Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
haha....
a ja mysle ze nie ma sie jednak z czego sypnąc... dlatego nie sypie
a jak pogoda u was??
bo u mnie piekne słonce.... byle do wiosny...;-)

Kochana będe Cię musiała zostawić na chwilę obecną samą niestety bo muszę za chwilę uciekać bo widzę już prawie 9.30 jest...ale ten czas zaiwania
A Ty wiesz, że jak tylko zrobi się ciepło to ja jestem w Krakowie i się widzimy?? ;-)

nie no... żartuje... lec gdzie tam musisz tylko uwazaj na siebie 

:-)

No ja też mam nadzieje, że nie ma się z czego sypnąć
Patrze na auto jakie zrożone i aż mi się nie chce wychodzić i skrobać mam juz tego dość a słońca nie widać niestety ani wiosny :-(

ze gdyby nie to ze nic bym nie widziala przez szybe to bym je zostawila 
takie śliczne 

:-)Witam Lasencje:-)
Ja dzisiaj z domku pracuję:-) Także troszkę z Wami pobędę

siem mi znowu zresetował szlak dziś robie system na nowo bo mnie coś trafi 
ale jestesnie no... żartuje... lec gdzie tam musisz tylko uwazaj na siebie
:-)
no ja czekac na wiosne![]()

ja tez dzisiaj skrobalam... ale miala takie naprawde piękne wzorki na szybieze gdyby nie to ze nic bym nie widziala przez szybe to bym je zostawila
takie śliczne
spoko spoko... juz niedlugo bedzie wiosna![]()

Witam Lasencje:-)
Ja dzisiaj z domku pracuję:-) Także troszkę z Wami pobędę

Jakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję
No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało

ehhhh... coś się nie moge wyleczyć do końca, chyba śmignę dzisiaj do lekarzaJakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję
No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało
![]()