• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Kochana będe Cię musiała zostawić na chwilę obecną samą niestety bo muszę za chwilę uciekać bo widzę już prawie 9.30 jest...ale ten czas zaiwania :sorry2:

A Ty wiesz, że jak tylko zrobi się ciepło to ja jestem w Krakowie i się widzimy?? ;-)

reklama
haha.... :-D:-D:-D:-D:-D
a ja mysle ze nie ma sie jednak z czego sypnąc... dlatego nie sypie :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
a jak pogoda u was??
bo u mnie piekne słonce.... byle do wiosny...;-)

No ja też mam nadzieje, że nie ma się z czego sypnąć :-D:-D:-D:-D:-D

Patrze na auto jakie zrożone i aż mi się nie chce wychodzić i skrobać mam juz tego dość a słońca nie widać niestety ani wiosny :-(

Kochana będe Cię musiała zostawić na chwilę obecną samą niestety bo muszę za chwilę uciekać bo widzę już prawie 9.30 jest...ale ten czas zaiwania :sorry2:

A Ty wiesz, że jak tylko zrobi się ciepło to ja jestem w Krakowie i się widzimy?? ;-)

ale jestes :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no... żartuje... lec gdzie tam musisz tylko uwazaj na siebie :tak::tak::tak::tak::-)

no ja czekac na wiosne :-D:-D:-D

No ja też mam nadzieje, że nie ma się z czego sypnąć :-D:-D:-D:-D:-D

Patrze na auto jakie zrożone i aż mi się nie chce wychodzić i skrobać mam juz tego dość a słońca nie widać niestety ani wiosny :-(

ja tez dzisiaj skrobalam... ale miala takie naprawde piękne wzorki na szybie :-D:-D:-D ze gdyby nie to ze nic bym nie widziala przez szybe to bym je zostawila :-D:-D takie śliczne :-D:-D:-D:-D

spoko spoko... juz niedlugo bedzie wiosna :-D

:wściekła/y: siem mi znowu zresetował szlak dziś robie system na nowo bo mnie coś trafi :wściekła/y:

ale jestes :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie no... żartuje... lec gdzie tam musisz tylko uwazaj na siebie :tak::tak::tak::tak::-)

no ja czekac na wiosne :-D:-D:-D

Ty se tak nie żartuj :-D:-D:-D:-D
Zaraz lece a raczej idę skrobać a potem jadę :-D:-D:-D:-D:-D

ja tez dzisiaj skrobalam... ale miala takie naprawde piękne wzorki na szybie :-D:-D:-D ze gdyby nie to ze nic bym nie widziala przez szybe to bym je zostawila :-D:-D takie śliczne :-D:-D:-D:-D
spoko spoko... juz niedlugo bedzie wiosna :-D

Jak bym widziała przez te wzorki to jadę z takimi :-D:-D:-D:-D:-D
Optymistka wiosna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam Lasencje :-D:-)
Ja dzisiaj z domku pracuję:-) Także troszkę z Wami pobędę

No witaj laseczka :-) no proszę i zastępstwo mam wiedziałaś kiedy przyjść ;-):-D:-D:-D:-D

ehhhh... coś się nie moge wyleczyć do końca, chyba śmignę dzisiaj do lekarza:baffled: Jakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję:baffled: No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało:szok::szok::szok:

ehhhh... coś się nie moge wyleczyć do końca, chyba śmignę dzisiaj do lekarza:baffled: Jakieś badania krwi by mi sie przydały, ostatnio mam jakieś mdłości, czasami nawet wymiotuję:baffled: No i zawroty głowy, nie wspomnę że juz od paru dni mam stan podgorączkowy, ból gardła no i katarek...ajjjjjjjjjjjjjjj ile się tego nazbierało:szok::szok::szok:

No to na co Ty czekasz kobieto?? Leć do lekarza koniecznie nie czekaj dłużej bo jeszcze coś narobisz :no:

reklama
Dobra kochane ja muszę uciekać zrobić się na bustwo co w moim przypadku wymaga czasu i spoooooooooooooro roboty i nie jest rzeczą łatwą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia kochane buziam :****
Papapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry