reklama

Odskocznia;))))

Kochana, ja z doskoku ogromnego, bo muszę popracować, a póki co to dziś nic nie zrobiłam....:baffled:
Żeby mi się chciało, jak mi się nie chce.........................:dry:

reklama
Czekaj....kogo ona tam grała? Sonię???? Dobrze pamietaju??? :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Qrna muszę obejrzeć "Znachora", lubię Bińczyckiego:tak::tak:

Tak Sonię mam na płycie w końcu dorwałam z jakąś gazetą jako dodatek :-)
Ja też go lubię :-)

Kochana, ja z doskoku ogromnego, bo muszę popracować, a póki co to dziś nic nie zrobiłam....:baffled:
Żeby mi się chciało, jak mi się nie chce.........................:dry:

Pracuj pracuj ja też coś w domu porobię bo dziś znowu po 13 na Tychy ruszam.... będe zerkać co jakiś czas

Wczoraj załatwialiśmy S ubezpieczenie dziś muszę do millennium znowu bo mi zablokowali pieniądze na koncie z kredytu hipotecznego i jadę to wyjaśnić...echh co chwila coś a wszystko w Tychach w naszej dziurze nie ma nic tylko pko

Aha......o qrcze to nie zazdroszczę tak kursować w te i z powrotem :zawstydzona/y:

Wpadłam się przywitać.

Witaj :-)

sms od Moniki:
"Umarło"
:-(:-(:-(:-(

Jakiekolwiek słowa zbędnę.....
[*]

reklama
Ano jak trzeba jeżdzić to trzeba ja lubie to i mogę ;-)
Czemu Ci głupio?

No wiesz.....nie przywykłam do takich wygód....na dodatek stażysta! Zamiast go szkolić to ganiają chłopaka a to na pocztę, a to ksero, a to kawka właśnie.....nie po to się zatrudnia stażystę chyba nie???!! A chłopak biedak lata wte i wewte...:sorry2:cały zestresowany....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry