reklama

Odskocznia;))))

Tyż racja :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A wiesz.....to ma jakiś sens....bo ostatnio szef mnie pytał czy się odchudzam? :confused::confused::confused: Może stażysta to wysłannik od szefa, jako dokarmiacz....ma to sens...nie powiem...;-):-D:-D:-D:-D

No proszę jeszcze się na detektywa nadaje o kurcze w tym zawodzie jeszcze nie robiłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No kto wie może to rzeczywiście podkarmianie.... słuchaj a może pomyśli, że nie ma za co jeść i da Ci podwyżkę?? ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No proszę jeszcze się na detektywa nadaje o kurcze w tym zawodzie jeszcze nie robiłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No kto wie może to rzeczywiście podkarmianie.... słuchaj a może pomyśli, że nie ma za co jeść i da Ci podwyżkę?? ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

To mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!
No widzisz ma się ten łeb nie od parady :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Podwyżka wskazana.......przyjmę z chęcią, co mam nie przyjąć :-D:-D:-D:-D;-);-);-)

witam sie kochane :)
ja odsypiam ile oge bo tom jest w domu do konca tygodnia ze mna..... wczoraj nie pojechalam do szpitala bo skurcze minely boli mnie aby kregoslup a dzis czuje sie nawet w miare za to noce sa okropne bo spac nie idzie... ale malemu wogole sie nie spieszy.... :( naprawde nie chce narzekac ale to co ostatnio przechodze to jakas masakra :( chce juz koniec ;(
nie martwcie sie gdyby cos sie dzialo zaraz napisze do ktorej sms potem podajcie dalej ;)

To mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!
No widzisz ma się ten łeb nie od parady :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Podwyżka wskazana.......przyjmę z chęcią, co mam nie przyjąć :-D:-D:-D:-D;-);-);-)

Echhh ma się tę inteligencyje nie??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wiesz nawet nie wypada odmówić jak raz odmówisz drugi raz może nie zaproponować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przyjmuj kochana przyjmuj koniecznie :tak::-D:-D:-D:-D:-D

ANETA GDZIE PASQUDO ZNOWU ZNIKNĘŁAŚ??????????????????

reklama
witam sie kochane :)
ja odsypiam ile oge bo tom jest w domu do konca tygodnia ze mna..... wczoraj nie pojechalam do szpitala bo skurcze minely boli mnie aby kregoslup a dzis czuje sie nawet w miare za to noce sa okropne bo spac nie idzie... ale malemu wogole sie nie spieszy.... :( naprawde nie chce narzekac ale to co ostatnio przechodze to jakas masakra :( chce juz koniec ;(
nie martwcie sie gdyby cos sie dzialo zaraz napisze do ktorej sms potem podajcie dalej ;)
A ja się tu martwić, a Ty śpijkasz...dobrze kochana odpoczywaj....odpoczywaj....i trzymaj się jakoś***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry